Agriturismo i Arezzo i Toscana

Il Mulino

 
Il Mulino är inte tillgänglig i dagsläget
Il Mulino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arezzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Mulino ligger i den skogsklädda Cerfone-dalen, ca 15 km från Arezzo och 2 km från Palazzo del Pero, längs vägen som leder från Palazzo del Pero till Castiglion Fiorentino. Stället bjuder på fina omgivningar, en fin swimmingpool (12 x 6 m) på toppen av en kulle och familjens lilla matställe, var husmodern står i köket medans döttrarna hjälper till. Det är en god idé att boka bord om man vill vara säker på att smaka de läckra rätterna. Familjens manliga överhuvud ser efter gårdens 50 hektar mark och ser till att köket har färska råvaror.

Il Mulino erbjuder tre bostäder varav en ligger i ett självständigt hus och de andra ligger i restaurangbyggnaden och i en av döttrarnas hus. Här finns tvättmaskin och grill för gemensamt bruk.

Huset Mulin Bianco med 6/8 sovplatser - 147 m²
- ligger längs med den lite trafikerade vägen och har två ingångar: en från gatan och en från trädgården. Huset ligger på olika plan och har ett enormt uppehålls-/matrum med dubbel bäddsoffa samt öppen spis och öppet kök med ugn och satellit-TV. Det finns två sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Från ett av sovrummen finns en trappa upp till ett loft med två extra sovplatser (madrasser) till barn. I huset finns två badrum med toalett och dusch. Huset råder över egen terrass med trädgårdsmöbler och det ligger ca. 150 meter från swimmingpoolen.

Läs mer om Il Mulino

Lägenhet Colcello med 6/8 sovplatser - 90 m²
- ligger överst på kullen på första våningen i en av döttrarnas hus, ca. 100 meter från vägen och 50 meter från swimmingpoolen. Lägenheten ligger i ett plan (det är dock två trappsteg i lägenheten) och består av uppehålls-/matrum med öppen spis och dubbel bäddsoffa, litet kök med kyl/frys och mikrovågsugn, två sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar samt två badrum med toalett och dusch. Lägenheten har egen övertäckt terrass med trädgårdsmöbler och grill.

Lägenhet Lo Strettoio med 4/5 sovplatser - 55 m²
- ligger på två plan i restaurangbyggnaden, som ligger bredvid huset Mulin Bianco, med egen ingång. Inredningen är enklare än de andra två bostäderna på stället. På första våningen, ut till vägen, finns ett litet kök med öppen spis och ugn. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Det finns möjlighet för en extra säng i ett av sovrummen. Lägenheten har uteplats framför restaurangen och det är ca. 150 meter upp till swimmingpoolen.

Vi rekommenderar stället till dem, som söker en autentisk och gästfri atmosfär i denna mindre kända del av Toscana, var turismen ännu inte är så utbredd som i Siena, Florens, San Gimignano osv. På kvällen kan man njuta av ett glas vin nere på det lokala matstället utan att behöva bekymra sig över vem som ska köra hem. Vi uppmärksammar att ägarna har hund och en hönsgård (nära lägenhet Colcello).

Dölj texten
 
 
search map