Hotell i Arezzo i Toscana

Hotel Patio

 
Hotel Patio är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Patio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arezzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Toscana har många vackra byar och bedårande landskap. Det är därför inte underligt att hit kommer så många besökande från hela världen, och man vänjer sig snabbt till att vara omgiven av flera utlänningar än italienare. Arezzo är (tillsammans med Pistoia) undantaget som bekräftar regeln.

När du går runt i denna vackra by, där medeltiden och renässansen har efterlämnat så många minnen i form av kyrkor, paltser och mindre byggnader, frågar man ovilkorligen sig själv, var är alla andra turister. Vi vet inte svaret men bortsett från ett kortvarigt intresse i förbindelse med Roberto Benignis "Livet är underbart" som i första hand är filmad i Arezzo, tycks turismen vara ett marginalt fenomen här i byn. Detta är nog även grunden till att det är ganska svårt att hitta annat än tråkiga nybyggda affärshoteller i förstäderna.

Läs mer om Hotel Patio

Vi är därför glada att till slut ha funnit detta charmerande lilla hotell beliggande i den präktiga 1800-tals byggnad Palazzo de' Giudici mitt i det historiska centrum. Hotellet öppnade i 2001 och rummen kan betecknas som ytterst fantasifulla.

Du ska inte förvänta dig den traditionella rustika elegans, för ägaren har i inredningen låtit sig inspireras av globetrottern Bruce Chatwins resor. Ett rum är därför kinesisk inspirerat, ett annat marockansk, ett tredje indisk osv. Hur annorlunda inredningen än är så är alla rum av hög standard och utrustade med aircondition, säkerhetsbox, minibar, satellit-TV och eget badrum med dusch/badkar med vattenmassage, hårfön och toalett.

Dölj texten
 
 
search map