Agriturismo i Arezzo i Toscana

Antico Borgo di Ghiora

 
Antico Borgo di Ghiora är inte tillgänglig i dagsläget
Antico Borgo di Ghiora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arezzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Antico Borgo di Ghiora ligger högt uppe bland de skogsbeklädda kullarna 20 km norr om Arezzo i närheten av Subbiano. Placeringen betyder att utsikten är fin och att det här är lugnt och fridfullt i denna borgo som fungerat som semsterbostad sedan 1996. Få steg från lägenheterna ligger en fin swimmingppol (14 x 7 m), som är omringad av en gräsplan med solstolar för gemensamt bruk. Parasoller kan tas med från lägenheterna. Gästerna kan dessutom använda de tre uppmurade grillplatserna.

Det finns totalt 20 lägenheter i olika storlekar, som skapar en liten "landsby" med små gator mellan husen, som är byggda i sten och ligger lite om vartannat. De är alla välhållna och inredda med fina möbler samt ugn, disk- och tvättmaskin. De elektriska apparaterna bör inte användas samtidigt då säkringarna annars går. Sängarna är bara ca. 190 cm långa varför vi inte vill rekommendera detta boende till långa människor. Till alla lägenheter hör egen möblerad uteplats.

Läs mer om Antico Borgo di Ghiora

Närmaste inköpsmöjligheter finns cirka 6 km härifrån, i Subbiano och närmaste matställe/pizzeria ligger cirka 2 km härifrån. De sista 600 m från landsvägen fram till Antico Borgo di Ghiora är grusväg och man kan parkera lite nedanför infarten till området, ca. 100 m bort.

Läs om lägenheterna på Antico Borgo di Ghiora

Dölj texten
 
 
search map