Agriturismo i Arezzo i Toscana

Agriturismo Ca' Lucano

 
Agriturismo Ca' Lucano är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Ca' Lucano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arezzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ca' Lucano ligger mitt ibland de toscanska kullarna på hela 500 meters höjd över havet vilket gör att det inte blir för varmt här under sommaren. Gården som en gång i tiden var bebodd av lokala bönder är idag uppdelad i en rad trevliga lägenheter. Hela stället präglas av en familjär stämning och utsikten är mycket praktfull.

Uppvärmd pool och god restaurang

Stället passar både de som önskar fridfulla omgivningar med vacker natur samt de som lägger stor vikt vid poolen med tillhörande solstolar och parasoller. Gården har också en restaurang (som är öppen från juli till september) som är rustikt inredd med väggar i rå sten, träbjälkar i taket och en stor öppen spis från 1700-talet. Här äter man mycket bra!

Läs mer om Agriturismo Ca' Lucano

Besök kulturstaden Arezzo

Endast två kilometer från gården ligger den lilla byn Palazzo del Pero där man finner butiker och en bar medan den storslagna kulturstaden Arezzo endast ligger 12 kilometer bort.

Hemtrevlig möblering

Lägenheterna och rummen är hemtrevligt möblerade vilket betyder att kvaliteten av stil och möbler varierar... Men man kommer å andra sidan inte till landet för att beundra inredningen. Alla lägenheter och rum är utrustade med satellit-TV och eget badrum med toalett och dusch samt privat vämeanläggning (för kallare årstider).

Lägenheterna på Agriturismo Ca' Lucano

Etrumslägenhet Il Bosco

Lägenheten Il Bosco ligger på första våningen på husets baksida. Den består av egen terrass vid ingången, litet kök, rum med öppen spis samt enkel bäddsoffa och dubbelsäng. I badrummet finns toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Le Due Querce

Lägenheten Le Due Querce ligger på husets baksida och har utsikt över dalen. Det är en tvårumslägenhet belägen på andra våningen med ingång via en utmohus trappa. Den består av uppehållrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet La Torre

Lägenheten La Torre har ingång via en utomhus trappa som leder upp till andra våningen. Lägenheten är fördelad på två våningar och består av uppehållsrum med öppen spis, kök och bäddsoffa med två sovplatser. Översta våningen består av sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Dubbelrum

med dubbelsäng, bad och satellit-TV.

Trippelrum La Loggia

med dubbelsäng, bäddsoffa till en person, bad och satellit-TV.

4-bäddsrum La Ginestra

med dubbelsäng, loft med två enkla sängar, bad och satellit-TV.

Dölj texten
 
 
search map