Agriturismo i Arcidosso i Toscana

Agriturismo Fattoria La Pieve

 
Agriturismo Fattoria La Pieve är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Fattoria La Pieve är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arcidosso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

De pittoreska stenbyggnaderna, som utgör Agriturismo Fattoria La Pieve, är byggda på ruinerna från ett klosterfrån elvahundratalet, beläget i en ovanligt fridfull och naturskön del av Toscana.

Här vid foten av Toscanas högsta berg Monte Amiata (3 km från det lilla samhället Stribugliano), har massturismen ännu inte helt nått fram, och med 25 km till den lilla staden Santa Fioras outforskade idyll och 50 km till de fina stränderna vid Marina di Grosseto kan stället rekommenderas till de "som vill ha hela alltet".

Läs mer om Agriturismo Fattoria La Pieve

Husen har alla inretts med väldig omsorg, och man har haft öga för att bevara det typiskt traditionella såsom friliggande träbjälkar och terrakottagolv, samtidigt som komforten är i topp.

Alla lägenheter har en privat terrass med trädgårdsmöbler. Simbassängen är på 8 x 16 meter och ligger endast 100 meter från husen, omgiven av en fin grön plan på alla sidor. Tvättmaskin står till gästernass förfogande.

Dölj texten
 
 
search map