Semesterbostäder & hotell i Arcidosso

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

De stora djupa skogarna runt staden gör området perfekt för både korta och långa vandringsturer, och staden - liksom hela området - är dessutom förhållandevis oförstört av turism. Häruppe kan du fortfarande äta en god bit mat för en rimlig peng. Utöver restauranger hittar du matvarubutiker, bagare, slaktare och andra småbutiker i staden.

Arcidosso har ett charmigt litet medeltida centrum, och i närheten av staden finns flera spännande utflyktsmål, som t.ex. det romanska klostret Abbadia Santa Maria a Lamulas och renässanskyrkan Chiesa della Madonna Incoronata.

Har du en cykel, eller eventuellt en bil/hyrbil, bjuder området runt Amiata på många vackra turer. Startar du från Arcidosso, finns det många möjligheter att testa formen på en rundtur i det backiga landskapet, där du under vägen passerar många vackra utkikspunkter. Detta, tillsammans med vandringslederna, gör att du här har de perfekta förutsättningarna för att spendera en aktiv semester i Toscana.

Karta över Arcidosso i södra Toscana

Klicka på kartan nerdan för att få en överblick över Toscana och staden, samt för att se vilka semesterbostäder vill tillhandahåller i området. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Handplockade semesterbostäder och hotell i Arcidosso

Arcidosso är en av de vackraste medeltida städerna vid Amiata-bergets fot, men trots sitt vackra läge, är staden översedd av turister. Det för dock den endast extra ideal för dig som önskar att uppleva det orörda Toscana och bo i lantliga omgivingar, präglade av gröna berglandskap.

Vi har redan handplockat de bästa semesterlägenheterna och hotellen i och runt Arcidosso, och därför kan du lita på att om du bokar via In-Italia, så får du en god bas för semestern.

Använd sökmotorn överst här på sidan för att jämföra priser och hitta ditt hotell eller semesterbostad. Kom ihåg, att med In-Italia kan du också boka en paketresa med flyg, hotell och eventuell hyrbil eller transfer.

Läs mer om Arcidosso

Dölj texten
 
 
search map