Omdömen från Villa Alma Pace

 
Villa Alma Pace är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Alma Pace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Toscana här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Alma Pace

Läs personliga omdömen av Villa Alma Pace som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Alma Pace. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Mette med sällskap från Lidingö i Sverige bodde på Villa Alma Pace i Antignano från den 5. till den 8. juli 2008.

Vi är mycket nöjda med vår vistelse på Villa Alma Pace i Antignano. Hotellet är enkelt men precis vad man behöver: rent och fräscht och vänlig personal. VI hade någon lampa i badrummet som de inte lyckades laga men annars var det mesta bra. Läget är fantastiskt med otrolig utsikt över havet och möjlighet att gå ner och ta dopp nedanför på stenstranden. Vi såg inte så mycket av Antignano men det verkade inte som det fanns så hemskt mycket att se. Däremot finns det ju mycket att besöka inom kort avstånd med bil vilket vi gjorde. Vi valde halvpension och det var vi väldigt nöjda med. Maten var god och bättre utsikt får man leta efter. Vi hade också turen att få de två rummen med den fantastiska takterassen ut mot havet. Det är svårslagbart.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
Johanna med familj från Grödinge i Sverige bodde på Villa Alma Pace i Antignano från den 26. juni till den 3. juli 2008.

Antignano var väl inte riktigt som vi tänkt oss, vi trodde nog det skulle vara närmare in till själva Livorno. Tyvärr fanns det inte så mycket restauranger runt hotellet och med lite mindre barn var det för långt att gå in till Livorno för att äta. Vi hittade dock en Pizzeria i "centrum" av Antignano som hade underbara pizzor, så där åt vi flera gånger.
Hotellet var fantastiskt! Jättefint rum med en superhärlig balkong och utsikt över Medelhavet! Badet som hörde till hotellet tilltalade oss alla i ressällskapet, det var mycket skönt att det inte var sand! Många snorklade och det fanns mycket att se under vattenytan! Det som dock inte var bra på hotellet var frukosten, den var "typisk" italiensk med croissanter, Nutella och marmelad. Önskvärt vore om hotellet serverar någon form av "skandinaviskt" bröd och ost eller något mindre sött till frukost. Tror fler nordbor skulle återvända då. Vi åt middag en kväll och den var mindre rolig.
Nu valde vi i min familj kött och det ska man kanske inte äta i Italien. Man kanske ska hålla sig till pastan och pizzan. Kötträtterna är väl inte vad vi väntar oss att få...

Det fanns inga affärer på gångavstånd heller för att handla vatten och t ex frukt. Det var en stor nackdel tyckte vi allihopa i ressällskapet! Vi hittade ett stort köpcentrum utanför Livorno som var bra, men det kräver ju bil.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Åsa med familj från Jönköping i Sverige bodde på Villa Alma Pace i Antignano från den 19. till den 20. juni 2008.

Antignano var fint läge. Dock lite torftig frukost. Vi saknade pålägg och bröd. Bulle blir man inte så mätt på. Trevligt bemötande. Helt ok.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Villa San Giorgio

Santo Pietro Belvedere

Le Colombelline

Montepulciano

Relais La Cappuccina

San Gimignano

search map