Hotell i Antignano i Toscana

Villa Alma Pace

 
Villa Alma Pace är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Alma Pace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Toscana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Alma Pace ligger längs med vattnet i kvarteret Antignano, precis söder om Livorno. Kusten präglas av klippor och små stränder. Mellan villan och havet finns det endast en liten trädgård med terrasser och klippor. Horistonten pryds med den toskanska ögruppen som man kan se då vädret är klart.

Villan härstammar från slutet av 1800-talet och har fungerat som hotell i flera år. Det finns reception, restaurang, TV-rum samt parkeringsplats. Om sommaren och så länge vädret tillåter arrangeras det en eller två gånger i veckan middag på utomhus terrassen.

Läs mer om Villa Alma Pace

Nästan alla rum har havsutsikt, antingen direkt eller från sidan. För bokning av de rum som inte har havsutsikt ger vi 10 % rabatt. Det finns dessutom två rum för max tre personer som ligger mot havet med egen stor terrass med bord och stolar. Dessa är utan tvekan hotellets bästa rum! Rummen är möblerade med inspiration från havet och båtar... Detta tycker vi dock inte riktigt passar denna eleganta villa. Alla rum är utrustade med telefon, satellit-TV (från slutet av mars 2006) samt eget badrum med toalett och dusch.

Hotellet rekomenderas åt alla som önskar ett trevligt boende till ett rimligt pris. Vi vill dock poängtera att villan ligger ut mot kustvägen (dock på "rätt" sida) som kan vara ganska trafikerad under sommaren. Vi tyckte dock under vårt besök att man knappt märkte trafiken alls.

Från hotellet kan man snabbt ta sig till Pisa (ca. 30 minuter i bil), Castiglioncello (ca. 30 minuter i bil) och Lucca (ca. 40 minuter i bil). Dessutom är det bara en timme till Florens... Dock rekomenderar vi att man tar tåget trots det tar något längre tid.

Dölj texten
 
 
search map