Agriturismo i Alberese i Toscana

Agriturismo La Pulledraia

 
Agriturismo La Pulledraia är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Pulledraia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Toscana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det numera milda familjehuvudet, Bruno, har haft mycket bestämda meningar då han hade färre årtionden på sina axlar. Han bodde högt i en skyskrapa och arbetade i Salerno, då ett jordskrev tog plats i bergen vid Avellino år 19XX. "Det var som att bli slagen och kastad ner i havet" säger han. Och Bruno tog därefter beslutet att han och familjen aldrig mer skulle uppleva något liknande. De valde att bo så jordnära som möjligt och realiserade deras dröm då de köpte den gård och det land där de bor än idag - Agriturismo La Pulledraia.

Varför ska du komma hit?

Det är inte för rummens skull vi besökte Bruno, hans hustru och deras sön Ippolito, som lever och arbetar tillsammans med sina föräldrar (de andra sönerna bor i storstäderna Rom och Turin). Bilderna talar sanning: rummen är stora, rena och välskötta... och så är det me det. Kom inte heller för poolens skull, trots att den är fint stor, och här finns plats för att solbada och slappna av i timmar. Det är när vi pratar om den gastronomiska upplevelsen som vi närmar oss det som kännetecknar - och bör värdesättas på - Agriturismo La Pulledraia. Det är inte bara maten som är värd att smaka, det är upplevelsen av att maten fungerar som en social händelse, som samlar alla vid samma bord, antingen i trädgården eller inomhus om vädret inte skulle visa sig från sin bästa sida.

Jordnära, jordvänligt och helt ekologiskt lantbruk

Vad du absolut ska komma hit för, är upplevelsen av jord. Bruno och familjen har inte bara flyttat till ett jordnära hus, de har också blivit mer jordnära och är totalt engagerade i deras lantbruksaktiviteter. De avlar själv grisarna. De ägg du äter kommer från gårdens glada höns. Getternas mjölk används till att producera ost... och så finns här hästar. Många. Och åsnor. Olivlunden växer och göds med hjälp av alla gårdens djur. Bruno producerar alla sorters grönsaker, korn, olja och vin. Och han är ständigt på sin vakt, för att observera, lära och testa de mest organiska och ekologiska metoderna för produktonen. Han skyddar t.ex. gårdens olivlund genom att fånga flugorna - vilka kan ödelägga skörden - med en blandning av vinäger, honung och vatten.

Läs mer om Agriturismo La Pulledraia

Bruno och det organiska lantbruket

Att spendera några timmar på markerna med Bruno eller Ippolito (som pratar strålande engelska) är en unik upplevelse. De är inte helt nöjda med de strama kontrollerna som de ständigt får för att behålla deras certifikat som ekologisk gård - framförallt fadern är helt missnöjd med att kontrollanten aldrig tar sig ut från kontoret för att ta jordprover eller kontrollera produktionen på markerna, istället för att bara kontrollera på pappret. För fadern och sonen är det nämligen viktigt att man tar sig vidare från det ekologiska lantbruk där bonden får använda en viss mängd av gift, till det jordnära och näringsskapande lantbruket som ingen myndighet kan certifiera idag. Det innebär dock att förbrukarna, som en gång var upplysta om produktionsmetoder och produkternas kvalitet, värdesätter varorna och stöder dessa modiga bönder i deras produktion.

Du får mer än en semester på Agriturismo La Pulledraia

Vi rekommenderar en vistelse på Agriturismo La Pulledraia till dig som önskar en lugn semester i vänliga omgivningar, samt önskar fördjupa dig i en matkultur som inte endast är baserad på uppfinningsrika recept, utan också är baserad på ett hållbart jordbruk. Har du barn med dig, ska du inte tvivla på att de har gott om plats till att leka, klappa duren eller springa efter bollar. Och du kan kombinera lärorika timmar med ägarfamiljen med utflykter till södra Toscana eller norra Lazio, till vackra medeltida städer eller sandstränderna vid kusten.

Lägenheterna på Agriturismo La Pulledraia

Dubbelrum Standard

Dessa 7 rum ligger antingen i huvudbyggnaden eller i det annex, som ligger ovanför. De har alla en privat ingång, och är cirka 16-18 m². I några av dem finns möjlighet för en extrasäng. De har alla aircondition, samt privat badrum med toalett och dusch.

Familjerum

Dessa 5 rum ligger antingen i huvudbyggnaden eller i de gamla stall som renoverades då gården inreddes som en agriturismo. De har alla självständig ingång och är cirka 20-22 m². De passar bra till familjer med två eller tre barn, som kan springa ut i trädgården direkt från rummet. Alla familjerum har aircondition, samt privat badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map