Semesterbostad i Abbadia San Salvatore i Toscana

Casa La Vite

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Med sin belägenhet mitt i Abbadia San Salvatores stämningsfulla historiska centrum har denna lägenhet redan från början vunnit många gästers hjärtan. Men det är ingenting emot den överaskning som väntar när man stiger in genom dörren. Detta är utan tvivel den trevligaste och mest personligt inredda lägenhet vi har på programmet i Toscana. Den största risken här är att man kommer tillbringa hela semestern i lägenheten, vid den öppna spisen eller på balkongen.

Magnifik inredning

Golven är trots sina många år på nacken välskötta och praktfulla, terrakotta av det slag som bara blir vackrare och vackrare med åren. Taken har självklart frittliggande balkar och terrakotta. Möblemanget är läckert och rakt igenom smakfullt. Vi finner här en elegant balans mellan det gamla och det nya. Det gamla visar sig i väggarna, golv och tak samt flera antika möbler. Det nya visar sig i det härliga köket och badrummet av marmor och väg av glassten samt den stora duschkabinen. Köket är dessutom mycket välutrustat med bl.a: ugn, diskmaskin och massor av hushållsartiklar, glas mm.

Balkong med utsikt

I vardagsrummet finner man öppen spis, bäddsoffa (som kan användas av ett eller två barn under 12 år), ett riktigt bra kök och litet matbord. Från vardagsrummet leder en gång forbi den omtalade badrummen vidare in till sovrummet med himmelsäng. Det finns även platt-TV med DVD och stereoanläggning med högtalare i alla rum (inkl. badrummet!). Då lägenheten ligger på sista rad i det historiska centrum har man från balkongen (ca. 2½ m x 90 cm) utsikt över dalen och kullarna.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Terrazza Belvedere

Florens, Toscana

Appartamento San'Ippolito

Asciano, Toscana

Terrazza Benito

Siena, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map