Temaresor Upplevelser i hela Italien

 

Hämtar innehåll

Utbudet är brett och vi har försökt att täcka så många som möjligt av de italienska regionerna. Italien utgör en outtömlig källa av upplevelser och dessa resor är enbart en början för det tillkommer nya hela tiden. Du kan välja mellan resor med ett begränsat innehåll där du själv har stort inflytande över de olika dagarna, men det finns även resor där programmet är späckat med intressanta upplevelser från morgon till kväll. Vi önskar dig en riktigt trevlig resa…

Alla temaresor

Alla resorna kan bokas online. Avrese- och prisinformation står under respektive resa.

Italien har en alldeles speciell dragningskraft på de flesta och är du intresserad av konst och kultur, vin och gastronomi, historia, musik och opera eller det vackra italienska språket, då är Italien det perfekta resmålet. Många väljer att gå på kvällskurser för att lära sig trolla fram italienska specialiteter i köket, fördjupa sig i landets fascinerende konst och historia, de odödliga operorna eller att gå på "italienska för nybörjare". Andra går på vinprovningar eller sitter som klistrade framför TV:n när Giro d’Italia cyklas kors och tvärs över hela Italien. 

Nu har du möjlighet att leva ut dina drömmar ”on location” och istället för att du själv ska lägga en massa timmar på faktainsamling för att hitta precis de upplevelser som du gärna vill berika din semester med så har vi samlat ett urval av resor till Italien där vi har använt vår samlade expertis till att arrangera några av de bästa temaresor som finns. Detta innebär även att vi öppnar dörrar som du inte själv hade kunnat öppna, och dessutom gör vi det till bästa möjliga pris.

 

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Emilia-Romagna

search map