Hotell i Vigolo Baselga i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Terme San Leonardo

 
Hotel Terme San Leonardo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Terme San Leonardo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sydtyrolen & Trentino Alto Adige här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om ni söker en enkel övernatting på väg hem från en skön semester i det centrala Italien, varför välja ett uselt motorvägsmotel när Hotel Terme San Leonardo står beredd med öppna armar endast 7 km från utfarten till motorvägen i Trento och erbjuder valuta för pengarna?

Utöver det attraktiva prisnivå och närheten till motorvägen kan Hotel Terme San Leonardo också bjuda på de lokalt kända och legendariska terapibad med hö eller gräs och ett wellnesscenter med massage, litet träningscenter och bastu. Terapibaden föregår efter gamla naturmetoder och har både mental och fysisk verkan. Utöver detta ligger hotellet nära Trento stad med sitt välbevarade historiska centrum samt nära till områdets många pittoreska berg, sjöar och slott.

Läs mer om Hotel Terme San Leonardo

På hotellet är personalen vänliga och professionella - bland receptionisterna arbetar även en dansktalande herre, som för sin språkkunskap, tackar den danska charterbranschens storhetstid vid Gardasjön under 1970-talet!! Hotellet har en trevlig reception och bar vid entrén. Dessutom finns det gemensamt uppehållsrum med TV och en utmärkt restaurang med italienska och lokala maträtter. Framför hotellet på andra sidan vägen, ligger hotellets stora parkeringsplats.

Rummen är nyrenoverade. De är rena och fina och har det nödvändiga. Rummen har alla badrum med dusch men ingen aircondition av den enkla grund att det inte är behov för det. Några av hotellets rum ligger ut mot vägen (trafiken hörs knappt) men de flesta ligger ut mot dalen och bergen. Hotellet har även hiss och handikappanpassade rum.

Dölj texten
 
 
search map