Hotell i Vigo di Fassa i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Piaz

 
Hotel Piaz är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Piaz är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vigo di Fassa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Längs huvudvägen mellan Moena och Canazei i den lilla stadsdelen Pera di Fassa, som ligger i hjärtat av dalen Val di Fassa hittar du det trevliga och klassiska alphotellet Piaz. Kommer du hit på vintern så stannar skidbussen till Pozza di Fassa rakt utanför dörren och det är inte mer än ca 400 meter till skidliftarna Catinaccio / Ciampedie. Det tar mindre än 10 minuter att gå till centrum av den lilla byn Pozza di Fassa där det finns flera affärer och restauranger. 

Ett av de äldsta hotellen i Val di Fassa

Hotellet är ett av de äldsta och ett välkänt övernattningsställe i Val di Fassa dalen. Hotellet har fått sitt namn efter bergsbestigaren Giovanni Battista Piaz, mera känd som Tita Piaz. Han föddes i Pera di Fassa 13 oktober 1879, och gick under smeknamnet "djävulen av Dolomiterna" - ett smeknamn han fick på grund av den djärvhet han visade under många av sina turer i bergen.

Bra service

Det är gratis Wi-Fi på hotellet, så du kan komma i kontakt med omvärlden men tänk på att hastigheten inte är den samma som du är van vid hemifrån Sverige och att läget uppe i bergen gör att täckningen kan vara begränsad. Receptionen är inte öppen 24 timmar om dygnet så om du ankommer sent är det en god idé att kontakta hotellet direkt ett par dagar före din ankomst för att avtala tid och ankomstmöjligheterer. Barnsäng finns att få på förfrågan och mot en avgift.

Hotellet är öppet under hela året så oavsett om du föredrar att åka skidor om vintern eller vandra i den friska bergsluften på sommaren så är Hotel Piaz et bra och prisvärt hotell som vänder sig till såväl par som familjer med barn. Ankommer du i bil (vilket vi rekommenderar) så finns det parkering på stället. Reser du hit på vintern kan det vara bra att veta att hotellet har en skidkällare där du kan förvara din skidutrustning.

Ät gott och traditionellt

Här finns en trevlig restaurang där du kan avnjuta dagens första måltid men det är även här du kan äta din middag på kvällen så du slipper ut och köra. Köket serverar goda och traditionella rätter från Trentino-området, och har du lust till en drink efter middagen så kan du slå dig ner i hotellets trevliga bar dit även många ur lokalbefolkningen går. 

Rummen på Hotel Piaz

På Hotel PIaz finns totalt 35 rum varav flera rymmer upp till fyra personer. Rummen är enkelt inredda men har alla plattskärms-tv, wi-fi samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön. Flera av rummen har en liten balkong, men rum med balkong kan inte garanteras hemifrån. Från samtliga rum är det utsikt mot bergen.

Läs mer om Hotel Piaz

Dölj texten
 
 
search map