Hotell i Vigo di Fassa i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Latemar Spitze

 
Hotel Latemar Spitze är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Latemar Spitze är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vigo di Fassa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Trevlig landsort med panoramisk utsikt

Hotel Latemar Spitze ligger i den solrika, lugna och familjevänliga landsorten Vigo di Fassa. Hotellet ligger på en platå precis utanför centrum, endast en panoramisk promenad 200 meter bort. Medan du går mellan centrum till hotellet, eller omvänt, kan du njuta av utsikten över de omkringliggande bergskedjorna.

Vigo di Fassa är en förhållandevis lugn landsort, i jämförelse med till exempel Campitello och Canazei. Du kan ta skidliften till Ciampedie, där både blå och röda pister väntar på dig. Vigo di Fassa är en del av Val di Fassa, ett område där du hittar mer än 100 km pister till skidåkare på alla nivåer. Cirka 80 procent av pisterna är servade av snökanoner, vilket garanterar snö om vintern. Hotel Latemar Spitze erbjuder gratis shuttlebuss-service till Catinaccio-liften som ligger cirka 500 meter bort. I centrum finns ett stort urval av restauranger, barer och butiker.

Avstånd:
- Centrum: ca 200 meter
- Spår till längdskidåkning: ca 2 km
- Skidbuss: ca 50 meter

Wellness, restaurang och trevliga omgivningar

Hotel Latemar Spitze erbjuder sköna faciliteter och tjänster. Efter en dag i backarna, kan du se fram emot att slappna av i wellnesscentret, som har en bastu, turkiskt ångbad och ett avslappningsrum. Det är ett skönt ställe att sätt kropp och själ i balans.

Restaurangen, baren och det gemensamma rummet (stube) med pizzeria, serverar utmärkta måltider i behagliga omgivningar. Om du en kväll inte önskar att gå ut och äta, kan du och din familj stanna på hotellet och njuta av restaurangens 3-rättersmeny med lokala och regionala rätter.

Frukostbuffén dukas fram i restaurangen varje morgon. Om vädret tillåter det, kan du njuta av den eller en kaffe i solen på terrassen - eller varför inte en drink om eftermiddagen?

Läs mer om Hotel Latemar Spitze

Bra att veta om Hotel Latemar Spitze

Det finns gratis parkering på hotellet, wifi är tillgängligt i de gemensamma områdena för ca 10 Euro om veckan. Om du har behov att bevara skidor och utrustning så har hotellet ett skidskåp på bottenvåningen.

Klassiska och moderna rum i Alp-stil

Hotel Latemar Spitze har 40 trevliga och sköna rum. Standardrummen är möblerade i en mer klassisk stil, och Superior-rummen är med moderna. Alla rum har TV, värdebox samt badrum med dusch. De flesta rum har balkong.

Dölj texten
 
 
search map