Semesterbostad i Val Gardena i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Lores

 
Residence Lores är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Lores är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Val Gardena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du har bra förbindelse med pisterna i Dolomiterna

Residence Lores ligger i charmiga Selva i mitten av Dolomiterna, på en höjd av 1536 meter över havet. Staden är uppkallad efter dess mest kända invånare, nämligen trubaduren Oswald Wolkenstein (staden kallas också för Wolkenstein). Selva är den högst belägna byn i Val Gardena-området, och det är den by (av totalt 3 stycken) som ligger bäst placerad i förhållande till hela Sella Ronda - ett betagande skidområde med bra pister, restauranger och barer. Här hittar du skidbackar till skidåkare på alla nivåer, fördelade på 121 km pister i Val Gardena, och tillgång till hela Dolomiti Superski med över 1200 km pist. Snögarantin i detta område gör att många gäster kommer hit, och på sommaren är möjligheterna för en aktiv semester minst lika bra: du kan vandra, cykla, och klättra. Sella Ronda lockar också många landsvägscyklister.

Dina barn kommer att älska det...

Residence Lores är ett litet ställe, där familjer med mindre barn kommer att känna sig till rätta. Semesterlägenheterna ligger på behagligt promenadavstånd från barnpisterna - och det finns lägenheter i olika storlekar med upp till två sovrum. Barnpisterna ligger ca 250 meter bort och här finns också en skidskola för barn. Residence Lores befinner sig i ett lugnt område i Selva, lite upp för branten, varifrån utsikten mot Sella Ronda-massivet är makalös.

Avstånd:
- Selva Gardena centrum: ca 300 meter
- Skidskola: ca 500 meter
- Residence Antares: ca 600 meter
- Ciampioni skidlift: ca 1 km

Läs mer om Residence Lores

Som gäst på Residence Lores har du tillgång till alla faciliteter på det närliggande Hotel Residence Antares (600 meter bort). Det häller bland annat wellness-området, här du hittar bastu, tuskiskt ångbad, jacuzzi, gym och en inomhuspool. Det är också på Residence Antares du checkar in. Därutöver har Residence Antares en restaurang (också för take-away), lekrum, bordtennis, loungebar och wifi (endast på Antares). På Residence Lores finns det däremot skidskåp och parkering i garage.

11 enkla men sköna lägenheter med kökshörna

Alla lägenheter har en fullt utrustat kökshörna med kylskåp, och en fin utsikt över bergen. Ställer erbjuder tre olika storlekar på lägenheterna, men upp till totalt 6 sovplatser. Några av dem har balkong (vid förfrågan) och de har alla ett vardagsrum med bäddsoffa, sat-TV och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om lägenheterna på Residence Lores

Dölj texten
 
 
search map