Hotell i Val Gardena i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Oswald Hotel

 
Oswald Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Oswald Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Val Gardena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Oswald ligger centralt i Selva längs med vägen SS242 framför en busshållplats som förbinder dig med stationerna Bressanone och Klausen. Det ligger 300 meter från Sella Ronda skidliften men endast 100 meter från närmaste skidskola. Den charmiga staden Selva ligger på 1.563 meters höjd mitt i Dolomiterna. Som du säkert kan räkna ut är landskapet imponerande. Selvas smeknamn Wolkenstein kommer från stadens mest berömda son, poeten och trubaduren Oswald Wolkenstein.

Charmig stad vid natursköna Sella Ronda

Staden är den högsta av tre i Val Gardena, och det är härifrån du har den bästa tillgången till Sella Ronda. Sella Ronda är det vackra skidområdet som Val Gardena är mest känt för, och här finner du vackra vyer, riktigt bra skidåkning och naturligtvis barer och restauranger. Variationen är stor i Val Gardena som erbjuder 121 km pister och även förbundet till viss del med några av de orter som finns i Dolomiti Superski. Garantin av snö gör det till ett populärt område. På sommaren kan du vandra, cykla och klättra i bergen. Fråga på Hotel Oswald för mer information om organiserade turer och träning.

Flera faciliteter

Om du vill tillbringa tid på hotellet har du valt rätt plats för din semester. Hotel Oswald erbjuder många möjligheter och faciliteter de dagar du inte vill tillbringa utomhus. Kanske börjar du dagen med att få lite sol på terrassen efter du intagit din rika frukost. Överväg sedan ett besök på hotellets wellness och spa. Det är gratis och innehåller flera bastu, ett varmvatten badkar (hot tub) och ett turkiskt bad. Massage, skönhetsbehandlingar och kroppsbehandlingar kan du boka mot betalning. Till barnen finns det dessutom ett lekrum.

Läs mer om Oswald Hotel

Bra att veta om Hotel Oswald

På hotellet kan du använda gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen. Det finns några parkeringsplatser mot en avgift och på vintern skåp till förvaring av skidor och annan utrustning. Cyklar kan om sommaren hyras genom receptionen.

Mysiga rum i tyrolerstil

Hotel Oswald erbjuder 54 rymliga rum, där stilen är en blandning av modern och traditionell Sydtyrolen-stil. Alla rum har badkar eller dusch, telefon, satellit-TV, balkong eller terrass, förvaringsbox och minibar. I ditt badrum hittar du badrockar, badtofflor och hårtork.

Rummen på Oswald Hotel

Dölj texten
 
 
search map