Hotell i Val Gardena i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Somont

 
Hotel Somont är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Somont är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Val Gardena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fantastiskt skidområde med snögaranti

Selva Gardena är en härlig by mitt i Dolomiterna, som ligger på 1563 meters höjd. Byn smeknamn Wolkenstein, kommer från dess mycket kända invånare; Oswald Wolkenstein, poet och trubadur. Selva är den högst belägna byn i Val Gardena, och där den landsort i dalen som har bäst tillgång till Sella Ronda. Val Gardena är faktiskt mest känd för just Sella Ronda, som är ett sammanhängande skidområde med bra pister, restauranger och barer, som tar dig runt hela berget Sella. Endast 200 meter från hotellet hittar du närmsta skiduthyrningsbutik, och du kan köpa ditt liftkort nere i centrum av staden, som endast ligger ett stenkast bort. Kort sagt, så ligger hotellet i promenadavstånd till allt du behöver under semester.

Det finns ett brett urval av svårighetsgrad i Val Gardenas 121 pister. Området är dessutom förbundet med Dolomiti Superski, vilket ger dig tillgång till 1200 km pist! Om sommaren finns åtskilliga möjligheter för att vandra, klättra och cykla i området.

Läs mer om Hotel Somont

Den härligt avslappnande atmosfären får dig att känna dig som hemma. Du är i goda händer hos familjen Rudifera, som gör allt för att din vistelse ska blir som du förväntar dig. Och om du har något du undrar över, så hjälper de mer än gärna till!

Avstånd:
- Centrum: ca 300 meter
- Skidbuss: ca 300 meter
- Skidligt: ca 50 meter
- Skidskola: ca 400 meter

En av Hotel Somonts fördelar, förutom läget, är utan tvivel deras läckra wellness-center med inomhuspool. Här kan du också slappna av i den finska basun och i det turkiska ångbadet. Det är alltid skönt med lite avslappning efter en lång dag i backarna. Det finns också möjlighet att boka olika behandlingar och massage.

Fantastiskt; är ett utmärkt ordval för att beskriva maten på Hotel Somont. Personalen har otroligt bra kännedom om deras viner, så du kan alltid be om råd om du önskar ett gott glas vin till middagen. Frukosten förtjänar också att rosas, här finns allt du kan tänka dig. I baren kan du beställa både vanliga och alkoholfria drinkar. Logga in på det trådlösa internetet och surfa loss för det du har behov av. Det finns trådlöst internet i alla gemensamma utrymme. Som en extra sak, finns naturligtvis också ett skidrum med låsta skåp där du kan ställa din utrustning när du kommer hem om eftermiddagen.

Läckra och välinredda rum

Rummen är rymliga och bekväma med sköna sängar och kuddar. Det finns endast 30 rum på hotellet, vilket gör det mysigt. Alla rum har balkong, sat-TV, minibar, värdebox och privat badrum med hårtork, badrock och tofflor.

Dölj texten
 
 
search map