Hotell i Val Gardena i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Miravalle

 
Hotel Miravalle är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Miravalle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Val Gardena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Härligt hotell precis vid pisterna

Hotel Miravalle ligger 500 meter från centrum av Selva, en charmig by belägen på 1563 meters höjd över havet, mitt i Dolomiterna. Staden Selva är den högst belägna byn av de tre som finns i dalen, och härifrån har du den bästa tillgången till Sella Ronda. Val Gardena är i huvudsak känd för Sella Ronda, skidturen som tar dig runt hela berget Sella. Byn är också känd för att ha många bra restauranger och trevliga barer.

Skidliften ligger ca 50 meter från hotellet.

Många möjligheter båda sommar och vinter

Variationen mellan pisterna är stor, och du har hela 121 km till ditt förfogande i Val Gardena. Dessutom är området sammankopplat med några av resorterna i Dolomiti Superski som tillsammans har 1200 km pist att utforska. Detta tillsammans med snögarantin gör att det är många som åker hit på skidsemester. Om sommaren kan du vandra, klättra, cykla och kasta dig ut i många andra utomhusaktiviteter i den storslagna naturen.

Läs mer om Hotel Miravalle

Åk skidor direkt från huvuddörren

Det där med att kunna åka skidor direkt till/från hotellet, är varje skidåkares drömscenarium, och det är något som är möjligt från detta hotell. Hotel Miravalle är ett superval, oavsett om det är i sammanband med en skidsemester eller en sommarsemester - utöver gästfriheten, som du kommer känna av på detta familjedrivna hotell, kan du nyttja faciliteter som wellness och spa med bastu, turkiskt bad och olika massager och behandlingar. På morgonen kan du ta en tur förbi gymmet och värma upp inför dagen på skidorna.

Ät dig mätt i hotellets restaurang

Restaurangens atmosfär är charmig och varm, och du kan äta både lunch och middag här, där du väljer mat från en lång meny med internationella och lokala rätter. Glöm inte att smala på några av deras fantastiska viner. Om vädret tillåter det, är det skönt att gå ut i den stora, gröna trädgården, eller sätta sig på terrassen och njuta av en drink som du tar med från baren. Andas in den friska, spröda alpluften och njut av den storslagna utsikten över Dolomiterna.

Rymliga och varmt möblerade rum

Hotellet har 32 rum, och alla är olika inredda. Den röda tråden är dock, att inredningen på alla rum är varm och välkomnande. Rummen har sat-TV, wifi, minibar, privat badrum med dusch, badrock och tofflor. Alla rum har mattor på golven, eller trägolv, och några har balkong.

Dölj texten
 
 
search map