Omdömen från Hotel e Residence Antares

 
Hotel e Residence Antares är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel e Residence Antares är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Val Gardena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel e Residence Antares

Läs personliga omdömen av Hotel e Residence Antares som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel e Residence Antares. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anna-Carin och Bengt från Partille i Sverige bodde på Residencehotel Antares i Selva Val Gardena från den 30. juni till den 7. juli 2012.

Vi hade en underbar vecka i Selva Val Gardena. Byn är en perfekt utgångspunkt om man som vi är intresserade av vandring och vacker natur. Dessutom är vi cyklister, och här fanns alla möjligheter, så vi fick två härliga mountainbike-dagar.
Hotel Antares ligger centralt i byn, nära till torget, nära till affärer, nära till turistbyrån och till cykeluthyrningen. Bra service på hotellet, rent och snyggt i lägenheten och hjälpsam och trevlig personal. Enda minuset var att det bara fanns wifi i gemensamma utrymmen. Dessutom kostade den pengar, men så verkar det nog vara på de flesta ställen. Hotellets restaurang utnyttjade vi inte alls, så den har vi ingen åsikt om. Däremot fanns det gott om restauranger i närheten, till priser ungefär som hemma. Två kvällar lagade i mat i lägenheten, och köket var välförsett med redskap, dock ingen micro-ugn.
Innan vi reste fick vi uppmaningen att hyra bil, och inte lita på kollektiva transporter. Vi valde dock bort bilen och sparade ett par tusen på det. Inte en enda gång under veckan saknade vi bilen. Är man i Val Gardena tjänar man snabbt in ett Val Gardena-kort, som ger fri tillgång både till liftar och bussar. Även om man har bil behöver man detta kort för att kunna ta sig upp och ner på berget. Ofta tar man sig upp med en lift och ner med en annan och då funkar det ändå inte med bil. Vi åkte ganska mycket buss mellan byarna och det fungerade prickfritt. Vi flög till Bergamo och tog oss därifrån och till Val Gardena (en resa på knappt fyra timmar) med Terravision flygbussar, vilken vi hade bokat på nätet i förväg, till det, tycker vi, facila priset av 39 Euro per person t o r. Uppresan blev visserligen med en minibuss istället för en större buss, och med en chaufför som körde alldeles för fort, men fungerade gjorde det. Tillbakaresan skulle gå 6.30 lörd morgon, och det är klart att vi var spända på om det skulle komma nån buss och hämta oss då, men två minuter före utsatt tid dyker bussen upp och tar oss säkert till flygplatsen.
Så för oss har de kollektiva transporterna fungerat utmärkt, och vi är lite undrande varför vi avråds från att använda dem, särskilt som vi ändå hade behövt skaffa oss Val Gardena-kortet?
Avslutningsvis, vi har haft en underbar vecka i Val Gardena, och längtar redan tillbaka! Att använda oss av In-Italia har för oss var ett enkelt och bra sätt att ordna resan, bl a därför att man kan göra det på svenska, och man får mycket matnyttig information i förväg. Så vi rekommenderar gärna både In-Italia och Residencehotel Antares till våra vänner.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map