Semesterbostad i Val Gardena i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel e Residence Antares

 
Hotel e Residence Antares är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel e Residence Antares är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Val Gardena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vackert 4-stjärnigt hotell i hjärtat av Selva Gardena

Residence Antares är beläget i centrum av Selva, längs huvudvägen SS242, nära till busstoppet som förbinder stationerna Brixen och Klausen, samt endast 200 meter från skidliften Ciampinoi som tar tig upp till skidområdet Sella Ronda. Selva är en liten, charmig by på 1563 meters höjd som ligger mitt i Dolomiterna. Byn har fått sitt (andra) namn, Wolkenstein, efter den berömda diktaren och trubaduren Oswald Wolkenstein som har bott här.

Byn Selva är den högst belägna byn i Val Gardena, och härifrån har du bästa möjlighet att komma ut på pisterna. Val Gardena är i huvudsak känt för Sella Ronda, ett naturskönt skidområde som tar dig runt berget Sella. I bergen hittar du också en mängd bra restauranger och barer där du kan stanna och äta lunch - eller börja afterskin.

Avstånd:
- Pister: 200 meter
- Skidlift: 200 meter
- Skidbuss: 200 meter

Läs mer om Hotel e Residence Antares

Stort skidområde, en del av Dolomiti Superski

Det finns ett stort urval branter att välja mellan, bland de 121 kilometer pist som Val Gardena erbjuder - och dessutom är området förbundet med Dolomiti Superski som totalt har över 1200 km pist! Skidskolan ligger precis bredvid Residence Antares och garantin för snö gör området till en populär destination bland skidentusiaster. På sommaren är det lika lätt att vara aktiv, bland annat genom vandring, klättring och cykling i bergen. De olika aktiviteterna och turerna arrangeras av hotellet och de närliggande sportbutikerna.

Hotel e Residence Antares omfattar tre byggnader; två byggnader till lägenheter och en byggnad med hotellrum. Alla är förbundna med huvudbyggnaden och från både lägenheterna och rummen har du en vacker utsikt över trädgården.

Njut av afterskin i wellness-centret

Det finns ingen anledning till att ha tråkigt på Hotel e Residence Antares. Här hittar du en värld av lyxiga faciliteter, såsom wellness och spa vilka erbjuder olika slags bastu, turkiskt ångbad, inomhuspool med hydromassage och ett skönt avslappningsområde. Och om detta inte skulle vara nog, så finns det också ett gym där du kan aktivera dig själv.

Alla gäster som bor på Hotel e Residence Antares kan använda dessa faciliteter.

Dölj texten
 
 
search map