Hotell i Val Gardena i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Alpenroyal Grand Hotel

 
Alpenroyal Grand Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Alpenroyal Grand Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Val Gardena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du bor med lätt tillgång till Sella Ronda

Alpenroyal Grand Hotel ligger 800 meter från den charmiga byn Selva di Val Gardena, på en höjd av 1563 meter över havet, mitt i de storslagna bergen Dolomiterna. Selva är den högst belägna byn i Val Gardena, och är samtidigt den by i dalen, varifrån du har den bästa tillgången till det kända skidområdet Dolomiti Superski. Val Gardena är först och främst känt för den berömda skidrundan, Sella Ronda, där du tar dig runt berget Sella i ett av Italiens vackraste skidområden. Det saknas inte heller ett stort urval av restauranger och barer...

Storslaget skidområde med många möjligheter

Det finns en enorm variation av pister i Val Gardena - faktiskt hela 121 km totalt - och skulle det inte räcka så är området förbundet med några av de andra resorterna i Dolomiti Superski. Snögarantin gör platsen till en populär region. På sommaren kan du vandra, klättra och cykla i området. Sella Ronda bjuder på en hel del berömda cykelrutter, både på vägarna och off road. Hotellets shuttlebuss kör dig till skidliften Col Raiser, som ligger 600 meter bort, samt till själva staden Selva.

Avstånd:
- Centrum: 800 meter
- Skidlift: 600 meter

Läs mer om Alpenroyal Grand Hotel

Vackert inifrån och ut

Vid första ögonkastet är hotellets yttre framtoning en imponerande blandning av ultramodern och traditionell, alpin stil. Du kommer snabbt bli nyfiken på hur det ser ut innanför, och du kommer inte att bli besviken: arkitekterna har varit duktiga och kombinerat vacker alpin miljö med design som ger en modern twist - allt ifrån restaurangområdet med träpaneler till de chica korridorerna och offentliga områdena. Faciliteterna är alla omgivna av en panoramisk utsikt över bergen, och utomhuspoolen är överdådig och fantastisk att både bruka och beundra.

Trädgården ligger i en 15000 km2 stor park i själva Selva, med den största uppvärmda poolen i Allerna (33 meter lång). Panoraman omkring dig kommer få dig att känna dig om ett med naturen. Poolen är inte din enda möjlighet till en skön simtur, för trädgården och också en 110 lång fontän, som är säker att bada i.

Lyx, lyx, lyx och ännu mer lyx

Det är tydligt, att man har tänkt länge på alla detaljer och faciliteter på Alpenroyal Grand Hotel. Även de minsta detaljerna är en njutning. För barnen finns det ett stort lekrum, och en barnvakt. Vill du gå ut på promenad, erbjuder hotellet dagliga, organiserade turer i landskapet.

Pricken över i, är det stora wellness-området som inkluderar åtskilliga bastu, turkiskt bad, jacuzzi, fitness och möjligheten till att njuta av olika behandlingar och massager. Totalt har hotellet 3 pooler.

Michelin-restaurang

Gastronomiskt kommer du inte heller att sakna något. Du kan välja mellan fyra olika restauranger, varav en har en Michelinstjärna. Du har med andra ord massor av möjligheter, oavsett om du tycker om grill, gourmet eller mat från en "bierstue". Variationen på menyerna är imponerade.

Hotellet erbjuder många former av service, t.ex. wifi (gratis), parkeringsgarage och uppvärmda skåp till skiderna.

Hotellet har totalt 55 rymliga och varmt inredda rum. Alla rum och sviter är mycket bekväma, och har en balkong med en härlig utsikt, en liten vardagsrumshörna, platt-TV med satellit, hårtork och badrum med gratis toalettartiklar. De minsta standardrummen är 26 kvadratmeter.

Dölj texten
 
 
search map