Hotell i Val di Fassa i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Azola

 
Azola är inte tillgänglig i dagsläget
Azola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Val di Fassa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Azola är byggt i gammeldags alp-stil, och ligger i den lugna delen av Canazei. Landsorten är omgiven av natursköna pister kantade med pinjeträd, samt de imponerande massiva bergskedjorna som utgör Dolomiterna.

Här bor du i den största och mest berömda landsorten i Val di Fassa. Det är också Canazei som lockar åt sig flest semestergäster, i jämförelse med grannstäderna. Hotel Azola ligger endast några få hundra meter från centrum, där du hittar ett stort utbud av restauranger, barer och butiker. På vintern är här rätt livligt.

Stort urval av pister och känd skidskola

I Val di Fassa kan du åka skidor på över 138 km pist, och 69 skidlifter står till ditt förfogande när du ska upp på höjderna. Canazei Marmolada Ski School är den äldsta i Italien, och här har du möjlighet att undervisas av fler än 100 kvalificerade skidlärare. Skidområdet kan nås efter några få minuter i skidliften, och erbjuder en bra variation av nivåer, samt en snöpark för freestyle, och en babypark till de mindre barnen.

Från Belvedere-liften tar det endast några minuter, innan du når den kända rutten, Sella Ronda. Här går sport och natur upp i en högre enhet - både på sommaren och vintern. Hotel Azola har en skidbuss som går till Belvedere-liften på vintern. Till fots, är det cirka 1 km.

Läs mer om Azola

Njut av livet i baren eller på Hotel Azolas SPA

När du kommer hem från pisterna på eftermiddagen, skapar baren på Hotel Azola (som betyder röd lilja) några härliga ramar runt avslappning efter dagens händelser. Vill du ha lite ny energi, kan du skämma bort dig själv i SPA:et. Här kan du slappna av, samt njuta av turkiskt ångbad, bubbelbad och bastu. Du kan också boka massage och behandlingar.

Oavsett om du väljer baren eller SPA:et blir du nog hungrig förr eller senare, och då är du varmt välkommen till restaurangen. Här utgör traditionella rätter från Trentino och Sydtyrolen huvuddel på menyn.

Gratis wifi finns tillgängligt överallt på hotellet, och du kan förvara din skidutrustning i därtill inredda lokaler. Du kan parkera mycket nära hotellet, och det kostar lite extra.

Moderna och färgrika rum

Hotel Azola har endast 19 rum, som är möblerade i traditionell och modern stil. Alla rum har TV, kassaskåp, telefon, wifi och privat badrum med dusch och hårfön. Många av rummen har balkong.

Rummen på Azola

Dölj texten
 
 
search map