Omdömen från Relais Villa Madruzzo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Relais Villa Madruzzo

Läs personliga omdömen av Relais Villa Madruzzo som ligger i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais Villa Madruzzo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt ställe med super restaurang

Det var tredje gången vi var på Villa Madruzzo; Men den här gången, bara några nätter. Vi valde i första hand för att komma tillbaka p.g.a restaurangen men också poolen. Därför är vi också lite besviken över att barn inte längre är välkomna i poolen hela dagen, endast mellan 12 och 15. Tur vi fick använda poolen vi var de enda gästerna.
Platsen är verkligen rent och snyggt och är lätt att köra till, när man kommer från norr

Trento som semester-destination

Denna gång åkte vi inte till Trento staden, annars en mycket mysig stad.
Vi kan rekommendera ett besök hos Moser Vin för det vita vinet.
Restaurangen på Villa Madruzzo är super bra, men om du vill ha pizza så är det värt att åka till restaurang II Giardino Delle Spezie nära Lago di Toblino.

Relais Villa Madruzzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Villa Madruzzo
Trippelrum Belvedere med balkong

Fin utsikt med vingårdar och berg i bakgrunden. Frukosten är alldeles utmärkt, och du kan njuta av ett glas bubbel om du vill.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Det serveras verkligen god mat i restaurangen, till exempel. kan deras tartare rekommenderas. Trots det faktum att det är en relativt "fin" restaurang, är det lätt att ha barn med, eller tillhandahålla en tjänst utöver det vanliga. Det faktum att flera anställda har kännt igen oss var en bonus.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Restaurant haute gamme

Trento som semester-destination

Trento est une belle ville avec des magasins, des cafés, etc. Nous avons choisi Trento parce qu'il était proche de la montagne, mais manquait d’indications et de bonnes idées pour trouver des endroits pour faire de la marche, du vélo, etc.

Relais Villa Madruzzo
Rent och fint
Gästvänlighet

Les enfants ne pouvaient pas utiliser la piscine entre 12h et 15h. Ce n’est pas un hôtel idéal avec des enfants.
Placering
 
Själva boendet på Relais Villa Madruzzo
Fyrbäddsrum Belvedere med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Accès Internet un peu lente. Il faut en outre un code différent pour chaque appareil. Pour une famille de 4, ça fait beaucoup de codes…
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Délicieux et flexible menu. Le personnel accueillant et sympathique. Les prix sont très raisonnables pour la qualité !
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell

Det var en super trevlig plats. Men de var inte medvetna om att vi kom - de inte hade fått vår bokning. Lyckligtvis hade de ett rum som var ledigt, som vi kunde bo i. Men inte den coolaste känslan när du har spenderat energi på bokningen hemmifrån.

Sydtyrolen & Trentino Alto Adige som semester-destination

Relais Villa Madruzzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Villa Madruzzo
Fyrbäddsrum Garden

Fick inte det rummet
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

kan endast användas av barn i åldern 12-15. tröttsamt när du kommer kl 15 med två barn
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Relais Villa Madruzzo

Trento som semester-destination

Relais Villa Madruzzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Villa Madruzzo
Dubbelrum Belvedere med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Fint ställe med trevliga Trento i närheten

Relais Villa Madruzzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Villa Madruzzo
Dubbelrum Garden
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell att stanna till på under resan ....

Mycket vänliga människor, inte minst var personalen bra med barnen.
God mat och skojfrisk stämning i diskret form.
Hade en liten flicka som sov mycket länge och när frukosten stängde gjorde man i ordning en stor bricka som bars till rummet utan kostnad, så det blev frukost på sängen.
Kan rekommenderas.

Relais Villa Madruzzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Villa Madruzzo
Fyrbäddsrum Garden
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Relais Villa Madruzzo

Relais Villa Madruzzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Villa Madruzzo
Fyrbäddsrum Belvedere med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Non copertura in tutta l'appartamento e il balcone.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Accesso a pagamento e non c'era il sole nella zona.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Jättebra rum och restaurang

Vi uppgraderades och åtnjöt ett fint och smakfullt rum i huvudbyggnaden. Trevlig restaurang och jättebra frukost. Häftigt läge.

Relais Villa Madruzzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Villa Madruzzo
Dubbelrum Garden

Vet inte, blev uppgraderade. Men byggnaden ser inte så spännande ut. Mycket små fönster.
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi

Vet inte.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Vet inte, verkar fin.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super härligt hotell

Charmigt hotell och helt i topp med service och kvalitet. Kort avstånd till staden Trento, som man absolut skall besöka!

Relais Villa Madruzzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Villa Madruzzo
Fyrbäddsrum Belvedere med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Vi är en familj på 4 vuxna, som har njutit av att bo på detta hotell i fyra dagar. Vi bodde i den nya byggnaden, som är superfin, med ett härligt wellness område med vacker utsikt. De 5 euro pr person är väl värt att betala.
Vi åt på restaurangen 2 kvällar, de lagar väldigt god mat. Deras tartar kan rekommenderas.
Ha det så trevligt!

Rekommendationer till andra gäster

Underbara vandrarturer i området, köp en detaljerad karta eller downloade en karta till mobilen, detta kan man göra via appen som heter "Visit Trentino outdoor" - tror jag visst.

Relais Villa Madruzzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Relais Villa Madruzzo
Fyrbäddsrum Madruzzo

Lite väl trångt för 4 vuxna (barnen är 18 och 20 år). Det är inte tillräckligt med skåpsplats för 4 personer.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel zum Rosenbaum

Nalles, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Gasserhof

Bressanone, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Villa Kinzica

Sale Marasino, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Villa Gesi Relais

Negrar, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Le Vescovane

Longare, Veneto

Populärt i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Salin

Campitello di Fassa

Casa Seia

Ledrosjön

search map