Hotell i Trento i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Relais Villa Madruzzo

Dubbelrum Madruzzo Den rika frukostbuffén
 
Relais Villa Madruzzo är inte tillgänglig i dagsläget
Relais Villa Madruzzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Trento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Faciliteter som restaurang, solterrass, pool och inte minst en fin placering i naturen utanför staden Trento få km från motorvägsavfarten gör detta hotell till en behaglig upplevelse för dig. Antingen som en mini-semester eller för en eller två övernattningar på vägen till Gardasjön eller Toscana.

En familj med massor av historia

Madruzzo heter den mest förmögna och dominerande släkt i Trentos historia. Familjen besatt biskopssätet från 1539 till 1658. Villan, som är från 1400-talet, var kardinal Cristoforo Madruzzos sommarresidens i många år. Bredvid villan byggde man senare en annan villa Casa Particella och mellan dessa två villor en underjordisk tunnel. Villa Madruzzos ägare var under denna period den kommande biskop Carlo Emanuele Madruzzo, som hade ett gott öga till grannvillans Claudia Particella. Deras förbjudna kärlek realiserades med hjälp av den underjordiska tunnel som var den ända sättet för de två förälskade att mötas på!

Läs mer om Relais Villa Madruzzo

Vacker villa i magnifika omgivningar

Här finns rikligt med plats, 51 rum, ett parkområde och parkeringsplats. Parken är stor och välbevarad - gamla trän och färgrika blomrabatter kämpar tillsammans med fontäner och vackra utsikter om ögats uppmärksamhet. Följ en av de slingrande stigarna och strosa runt en tur i denna sköna park. Villa Madruzzo har även ett fint gammalt kapell med sevärdiga glasmosaiker.

Ett trevligt matställe och plats för välbefinnande och njutning

Villa Madruzzos restaurang bjuder på lokala och regionala specialiteter, smak t.ex. på bröd-gnocchi och steak med lokala äpplen och svampar. Vinkortet täcker naturligtvis både regionen och hela Italien. I 2012 öppnade hotellet en helt ny spa-avdelning med pool, jacuzzi, bastu, turiskt bad och andra faciliteter. Från wellnessområdet har man tillgång till den skönaste solterrassen med solstolar och utsikt över landskapet. Tillgång till pool och wellnessområdet kostar ett tillägg per person - då får man även ett set med badrock, tofflor och handdukar.

Eleganta och rymliga rum

Alla rum är rymliga och fint inredda i klassisk stil. De varierar lite i storleken och utsikten. Några rum har t.ex. en liten terrass, medans andra är rymligare. Skillnaden i rummen består av faciliteter, standard och storlek, och inte en bestämd belägenhet eller utsikt. Ju fler man bor på ett rum, ju rymligare rum får man. Dvs. att priset för 4:e säng kan vara dyrare än 3:e. De rum som är klassiskt och historiskt inredda, ligger i huvudbyggnaden medan de moderna och stilrena rummen ligger i den fina tillbyggnaden i trä.

Garden (inkl. frukost)
- Dessa rum ligger i den vita sidobyggnad som är förbunden med huvudbyggnaden. Rummen har aircondition, flatskärms TV eller vanlig TV med satellit kanaler, video eller DVD spelare, minibar, badrum med dusch och hårfön. Enstaka rum har balkong / terrass men kan inte garanteras på förhand.
Belvedere med balkong (inkl. frukost)
- Dessa rum är moderna i utseende och ligger i den nya träbyggnaden där man även finner wellness-center. Denna tillbyggnad är förbunden me huvudbyggnaden via en 80 meter lång tunnel. Rummen har aircondition, flatskärms TV eller vanlig TV med satellit kanaler, video eller DVD spelare, minibar, telefon, internet, förvaringsbox samt badrum med dusch och hårfön. Alla dessa rum har balkong och utsikt till antingen trädgården eller Trento-dalen.
Madruzzo (inkl. frukost)
- Dessa rum ligger i huvudbyggnaden och är hotellets mest eleganta och historiska. Rummen är rymliga och välskötta. Rummen har aircondition, flatskärms TV eller vanlig TV med satellit kanaler, video eller DVD spelare, minibar, telefon, internet, förvaringsbox, morgonrock samt badrum med dusch och hårfön. Inget av dessa rum har balkong eller terrass då de ligger i en historisk byggnad.

Dölj texten
 
 
search map