Semesterbostad i Torbole sul Garda i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Verdeblù

 
Residence Verdeblù är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Verdeblù är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torbole sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Verdeblù ligger otroligt vackert mellan vinmarkerna knapt en timme norr om Gardasjön mellan Torbole och Arco.

Det finns endast 10 lägenheter vilket gör att stället aldrig känns överbefolkat. Även om vägen till Arco passerar ganska nära är det endast i absolut högsäsong som vissa kan störas lite av trafiken. Villan ligger i en skön grön trädgård med gräsplan, pool med barnavdelning, solstolar och parasoller, gemensamma områden med bänkar och bord, grill område, några få leksaker för mindre barn och inte minst en vacker utsikt mot de omkringliggande bergen.

Läs mer om Residence Verdeblù

Allt är ytterst välbevarat och förutom de ovannämda faciliteter har stället reception, förråd till cyklar och surfbrädor, wellness center (mot betalning), gemensam tvättstuga samt gratis parkering. På första våningen i villan finns det ett större rum för barn och barnsliga själar med b.l.a. bordtennis och andra leksaker.

Överallt har man lagt vikt på bra material och klassisk elegans. Lägenheterna är i gott skick och med en känsla för detaljer. Lägenheterna ligger antigen på första eller andra våningen. Mot betalning finns direkt internet. Alla lägenheter har möblerad balkong eller terrass några har även aircondition.

Dölj texten
 
 
search map