Hotell i Torbole sul Garda i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Caravel

 
Hotel Caravel är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Caravel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torbole sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Caravel är ett nytt och modernt inrett hotell som ligger i det lilla centrum i Torbole. Bara några få minuters gång från hotellet finner man allt från restauranger, barer, caféer, bank, inköpsmöjligheter och självklart stranden. Hotellet är utmärkt för de som vill bo i en härlig by i den norra delen av Gardasjön. Torbole är en populär ort för både barnfamiljer, äldre och ungdomar som är intresserade av vattensporter. Man har nära till flera trevliga städer vid Gardasjön som te.x. Riva del Garda (5 minuter) eller Malcesine (10 minuter) och på ca. 60 minuters bilfärd kan man ta sig till större städer som Verona och Trento.

På hotellet finns reception, bar, parkering, lekplats för barn, hiss, TV-rum, terrass med bar-service, trevlig frukostmatsal där det serveras en internationell frukostbuffé och en restaurang som serverar traditionella rätter från området. I trädgården finns en härlig pool (öppen mellan maj och september) med tillhörande solstolar. I källaren har hotellet sin egen lilla Spa-avdelning med uppvärmd inomhuspool, bastu, turkisktbad, solarie, gym och mot betalning kan man få massage. Medan de vuxna roar sig i relax avdelningen kan barnen mellan 4 och 12 år vara med i hotellets Mini-club där det arrangeras diverse aktiviteter.

Läs mer om Hotel Caravel

Alla rum och lokaler är modernt och elegant inredda med designmöbler och små detaljer som gör tillvaron trivsam. Alla rum är utrustade med satelit-TV, internet-uppkoppling, telefon, minibar, aircondition och badrum med hårtork. Dessutom är hotellet och alla rum handikap vänligt.

Dölj texten
 
 
search map