Hotell i Torbole sul Garda i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Eco Hotel Bonapace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Perfekt till vattensport

Eco Hotel Bonapace ligger cirka 8 minuters promenad från Gardasjöns grusstrand, i ett bostadsområde i staden Nago Torbole. Staden är känd som ett Paradis för vattensport, där du kan uppleva ideala scenarier för allt från vindsurfing och kitesurfing till segling. Torboles ypperliga förutsättningar, skylls bland annat på de stabila vindar - peller - från Norden som kommer på morgonen, samt den södra vinden - Ora - som dominerar från klockan 13:00. Båda dessa vindar, gör att det är lättare att utöva alla vattensporter på sjön. Om du inte tycker om surfing, finns det massor av andra aktiviteter både i och runt omkring bergen som omger sjön. Området är mycket naturskönt och erbjuder perfekta möjligheter för t.ex. mountainbike-turer, vandringsturer, cykling och klättring. Cyklar kan du hyra på Eco Hotel Bonapace.

Om du kommer till Torbole för att slappna av, bjuder det härliga lilla centrumet på massor av restauranger och barer, där du kan njuta av goda måltider, förfriskningar och under högsäsongen, nattliv.

Betagande panoramautsikt från takterrassen

På Eco Hotel Bonapace är starten på din dag alltid en överdådig fest. Den omfattande frukostbuffén erbjuder på ett otroligt urval av hemlagade, ekologiska och biologiska produkter, och har allt som hjärtat kan begära. Under den varma säsongen kan du äta din frukost utomhus, och njuta av ditt morgonkaffe under dagens första solstrålar. Kom ihåg att be om en cappuccino innan du går ut till panoramautsikten.

Om du inte har bråttom till stranden, kan du slå dig ner på takterrassen där ett stort soldäck bjuder på en vacker utsikt och till och med en jacuzzi. Detta är inte bara platsen för de aktiva, här finns också ideala förutsättningar för att få läst den där boken som du alltid velat läsa, eller bara för att koppla av. I baren kan du köpa drinkar och lättare snacks, och nedanför på terrassen och i loungen finns också en barservice. Det finns tillgång till wifi överallt på hotellet, och det är gratis. Det finns parkeringsplatser på stället.

Läs mer om Eco Hotel Bonapace

Naturliga och moderna rum

Eco Hotel Bonapace har endast 20 moderna och ljusa rum att erbjuda.
Rummen är utrustade med alla de moderna faciliteter du kan tänkas ha behov av, och är designade i en modern alpstil. Alla rum har balkong, och är utrustade med satellit-TV, kassaskåp, gratis wifi, skrivbord samt ett badrum med dusch eller hårfön. Det finns rum som är större, där upp till 4 personer kan bo.

Rummen på Eco Hotel Bonapace

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map