Hotell i Tesero i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Berghotel Miramonti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

De bergiga omgivningarna kommer attrahera alla naturälskare. Vandringsmöjligheterna är bra - och efter de panoramiska upplevelserna väntar både pool, spa och restaurang på hotellet. Hela familjen kommer älska det. Bland nyttiga avstånd kan vi nämna att det ligger ett café ca. 100 meter bort och i annat fall är det ca. 3 km till den lilla staden Tesero.

Vandring, trekking och promenader för hela familjen i bergen

Det första tydliga tecknet på att Berghotel Miramonti är en bra utgångspunkt för vandrare är den professionella vandringsryggsäck som man finner i alla rum och som är gratis att använda under hela vistelsen. Det är en extra service man sällan ser. Vill man inte vandra i närområdet så kör hotellets minibuss gästerna gärna upp till andra vandringsleder i närheten med ännu mer storslagen natur och utsikt. Du kan också välja att delta på någon av de guidade vandringar, som regel med hotellägaren Mich. De guidade turer arrangeras 6 gånger om veckan (ej lördagar) och börjar om morgonen ca. kl. 09:00 och som regel är man tillbaka på hotellet mitt på eftermiddagen. Varigheten kan variera beroende på vädret, och efter stämningen i gruppen som vandrar. Alla kan delta och när hotellet planerar turer för lite mer erfarna vandrare finns det alltid ett alternativ där alla kan vara med. När Mich inte själv deltar är guiden antingen hans fru, son eller svärson. Vi kan slå fast att det är en vandringsglad familj, och att de generöst delar med sig av sina erfarenheter.

Läs mer om Berghotel Miramonti

Wellness för kroppen efter en lång vandringstur

Berghotel Miramontis wellness-område är rikt på faciliteter. Det finns både en inomhus-och utomhuspool (som hänger samman som en stor pool) samt en avdelning för barn. De är dessutom uppvärmda till ca. 30 grader. Pool och wellness kommer som en "skänk från ovan" när benen vandrat sig trötta i Dolomiterna. Den förnyade energi till nästa dags vandring kan man även få i saltgrottan, i det turkiska badet, i bastun, i den stora jacuzzin eller i gymmet.

Restaurangen är en av hotellets styrkor - både för stora och små

Här på hotellet går dagen upp i en högre nivå: Vandringsturer skapar lust för wellness och dopp i poolen, som igen ger en ökad aptit - så restaurangen blir den naturliga punkten på kvällen. Restaurangen är både rymlig, elegant och mysig. Så det finns plats för både familjer men också romantiska par. Inredningen går i tyrolsk stil med trä som dominerande material. Restaurangen har stora fina glasfönster med panoramautsikt över berg och dalen. Vi säljer detta hotell med halvpension av flera skäl: Priserna är bra, maten är god och det finns inte andra matställe inom gångavstånd. Det finns även särskilda menyer för barn - och med restaurang på plats är det också lättare att ta hand om barnens sovtider. Middagen med halvpension består av en salladsbuffé, ett urval av tre förrätter, tre huvudrätter och tre desserter. Frukosten serveras som en buffé.

Dina barn är välkomna

Man kommer snabbt märka att barnen är välkomna, bl.a. då spjälsäng för de minsta är gratis, det finns familjerum, det finns en fin lekplats utomhus och slutligen finner man till och från underhållning inomhus för barn. Det finns även ett utvändigt lekrum och när man betalt för den obligatoriska turistskatten så erbjuds man flera aktiviteter för hela familjen, där ibland mjölkning av getter samt aktiviterer i bergen.

Andra praktiska faciliteter som kommer att förbättra din vistelse

Naturligtvis finns det gratis parkering på plats. Alternativt kan man välja att parkera i garaget för en liten avgift. Det finns också en uteservering för gemensamt bruk. Träder man in på hotellet möter man först receptionen och kan välja att tillbringa tid i deras bar med anslutande lounge med öppen-spis och TV-rum. Det finns också hiss. Hotellet ligger även i den italiensktalande delen av Sydtyrolen, varför både mat, språk och kultur är mer italiensk än bara en halv timmes bilfärd norrut.

Rummen på Berghotel Miramonti

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map