Semesterbostäder & hotell i Sella Ronda

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bergsmassivet Sella är stort, imponerande och pittoreskt. Det liknar ett fyrkantigt berg som sträcker sig upp ur marken med lodräta väggar. Det är vackert men mycket svårt att skära en pist och som ofta ligger omkring själva berget för att inte vara för ufordrande. Sella Ronda består av områdena Val Gardena, Alta Badia, Arabba och Val di fassa. Det är möjligt att åka skidor runt omkring berget på en och samma dag.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Pisterna löper i en ring runt omkring berget och man kan därför åka på alla de tillstötande pisterna från andra dalar så som: Alta Badia, Val di Fassa, Arabba och Val Gardena. Det är just detta som gör Sella Ronda till ett så känt skidområde. Sätter man ihop Sella Rondas pister med de närliggande områdena så kan man åka skidor på över 200 kilometer pist. Pisterna hänger dock inte helt samman och för att komma helt in i Val Gardena bör man åka skidbussen eller gå en lite tur utan skidor.

Läs mer om Sella Ronda

Dölj texten
 
 
search map