Semesterbostad i Santa Cristina Val Gardena i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Boè

 
Residence Boè är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Boè är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Cristina Val Gardena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Naturskön placering på toppen av pisterna

Residence Boè har en lugn och naturskön placering på toppen av pisten, ca. 250 meter från centrala Santa Cristina. För att komma dit och till busshållplatsen ska du endast gå dem 250 meter ned till stan. Den lilla staden ligger på en höjd av 1400 meter och ligger på den solsidan av Val Gardena, med en majestätisk utsikt över den imponerande bergsformationen. I centrum hittar du olika barer och restauranger med en mysig tyrol-atmosfär.

Från staden finns det flera olika liftar som kan ta dig till högre höjder, så som Monte Pana, Col Raiser, Seceda och Ciampino. Här finns en fin kombination av röda och blåa pister, så något för alla skidåkare oavsett skicklighet. Härifrån kan du dessutom komma till den berömda Sella Ronda. Mellan städerna finns en bra anslutning med lokala bussar vilket ger dig friheten att komma dit du vill snabbt och lätt.

Lägenheter med det du behöver

Om du kan tänka dig att bo lite enklare är Residence Boé ett fint och prisvärt alternativ med närhet till de bästa skidområdena i Italien. Efter en bra dag i backarna kan du handla i stan och sedan förbereda en måltid i din lägenhet, alternativt göra ett stopp på en av barerna eller restaurangerna i stan. Parkeringsmöjligheter finns i garaget som är gratis. Wi-Fi-anslutning är gratis och fungerar bäst i delar av dem gemensamma utrymme.

Läs mer om Residence Boè

Traditionellt skid lägenheter

Alla studions, enrumslägenheter och tvårumslägenheter är inredda i en avslappnad alpin stil. Några har balkong med utsikt över dalen eller bergen. De har alla en välutrustad kokvrå med kylskåp, spis, kaffebryggare, vardagsrum med bäddsoffa samt badrum med toalett, dusch och hårtork. På stället finns det totalt 20 logi-möjligheter.

Dölj texten
 
 
search map