Hotell i Santa Cristina Val Gardena i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Active Wellnesshotel Diamant

 
Active Wellnesshotel Diamant är inte tillgänglig i dagsläget
Active Wellnesshotel Diamant är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Cristina Val Gardena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vackra omgivningar och imponerande utsikt

Hotel Diamant ligger i lugna, vackra omgivningar på huvudvägen mellan Santa Cristina och Ortisei. Det ligger närmast Santa Cristina, cirka 1,5 km från stadens centrum vilket kan nås med en shuttlebuss från hotellet. Den lilla staden ligger på 1400 meters höjd över havet, på den solrika sidan av Val Gardena, där du kan njuta av fantastiska utsikter över den massiva klippformationen "Langkofel".

Trevlig stad och många valmöjligheter

I centrum av staden kan du hitta olika barer och restauranger med en trevlig, autentisk atmosfär, typiskt för Sydtyrolen. Från staden kan du ta flera olika liftar till de högre platåerna Monte Pana, Col Raiser, Seceda och Ciampioni. Dessa bjuder på en bra blandning av röda och blå pister vilka passa skidåkare på olika nivåer. Härifrån kan du också nå det berömda skidområdet Sella Ronda där du tar dig runt berget Sella. Mellan landsbyarna finns det gott om förbindelser med offentlig transport, vilket ger dig friheten att besöka de platser du själv har lust till. Självklart stannar hotellets shuttelbuss också vid de olika skidliftarna i staden.

Avstånd:
- Stadskärnan: 1,5 km
- Skidliftar: 1,5 km
- Stopp, shuttlebuss: Vid hotellet

Hotel Diamant är wellness av hög standard

Det familjedrivna hotellet bjuder på traditionell, varm gästfrihet och du kommer snabbt att märka av den avslappade atmosfären som råder här. Servicen är på en hög nivå, och alla bra faciliteter är pricken över i.

Det stora wellness-centret (1300 m2) har inte mindre än 4 olika bastu, två pooler, utomhus-bubbelbad, ångbad, vattensängar och vilorum. Med andra ord, allt du behöver efter en lång och äventyrlig dag i backarna. Som extra välbefinnande kan du beställa kroppsbehandlingar och massager. Det finns också en liten inomhuspool som framförallt passar till mindre barn. Om barnen föredrar att förbli torra, kan de istället leka i barnrummet där det finns gott om leksaker.

Om du önskar att vara aktiv under semestern, utöver skidåkningen, så kan du göra slut på din energi i gymmet.

Läs mer om Active Wellnesshotel Diamant

Avslappning och god mat

Den trevliga "stuben" är platsen där du kan fira en härlig dag i backarna, med en förfriskning och ett lättare snack. Frukostbuffén erbjuden en stor variation av kalla och varma produkter och senare serverar restaurangen läckra maträtter med lokal prägel, eller lagade efter Medelhavs-traditioner. Varje vecka organiseras en Sydtyrolsk afton, där du får smaka på en traditionell 7-rätters gastronomisk meny.

Det finns wifi på hela hotellet, och kommer du i bil kan du parkera i parkeringsgaraget mot en extra avgift. Dina skidor kan du bevara i det inredda rummet med skidskåp. På sommaren är hotellet med och organiserar härliga utomhusaktiviteter, som t.ex. vandrings- och cykelturer, inklusive uthyrning av cyklar.

Lugna, komfortabla och rymliga rum

Hotellet har 40 rum med balkong och vackra utsikter över skogen eller bergen. Du kan välja mellan olika typer av rum, och storleken beror på vilken typ du väljer. Alla rum har som minimum värdebox, minibar, wifi, sat-TV, hårtork och badrum med dusch.

Dölj texten
 
 
search map