Semesterbostad i San Martino di Castrozza i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Club Sporting

 
Residence Club Sporting är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Club Sporting är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Martino di Castrozza här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenhetskomplexet ligger med fin utsikt till de omkringliggande bergtopparna vid San Martino di Castrozza. Det ligger i ett lugnt område i närheten av centrum. Orten har varit känd som skiddestination sedan 1800-talet.

Fina faciliteter

På stället finns det totalt 25 lägenheter som har tillgång till reception, uppehållsrum, bordtennis, lekrum, mynt-tvätteri, restaurang, bar, hiss och parkeringsplats. I staden finns det fler restauranger, butiker och inköpsmöjligheter. Det obligatoriska klubbkortet inkluderar tillgång till poolen, underhållning och miniklubb för barn. Mot betalning kan man använda sig av tvätteriet, garage, bastu och solarium.

Läs mer om Residence Club Sporting

Klassisk bergstil

Residence Club Sporting erbjuder välmöblerade lägenheter med klassisk bergsstil, alla utrustade med kokvrå, telefon, balkong och badrum. TV kan hyras på stället.

Lägenheterna på Residence Club Sporting

Enrumslägenhet med 4 sovplatser

Lägenheten består av kök, uppehållsrum med "tyroler-rum" och dubbel bäddsoffa samt nattområde med våningssäng avskilt med en skjutdörr, balkong och badrum med toalett och dusch.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser (på vinden)

Lägenheterna har samma inredning som de vanliga enrumslägenheterna med 4 sovplatser men har snevägg och finare utsikt över bergen.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Lägenheterna har alla en fin utsikt över bergen och består av kök, uppehållsrum med "tyroler-rum" och dubbel bäddsdoffa, stort nattområde avskilt med en trävägg som rymmer dubbel bäddsoffa eller två enkelsäängar, balkong samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map