Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

San Martino di Castrozza ligger på 1450 m höjd och har varit en känd skid-destination sedan 1800-talet.

Charmig alpstad

Staden har lyckas bibehålla sin charm som en elegant och livlig alpinby. På den tiden kom den nordeuropeiska överklassen för att njuta av landskapet guidat av lokalbefolkningen. Byn är omringad av skog och är dominerad av "Pale di San Martino" kedjan med sina fantastiska och bisarra bergklippor. År 1936 fick byn sin första lift - föregångarna till dagens super moderna liftar och som det finns 23 stycken i området.

Aktiv bergort

Staden är mysig och charmig och inte nog med att San Martino har ett fantastiskt bergområde, finns här också bra shopping möjligheter samt alla nödvändigheter man kna tänka sig, med mycket liv och rörelse; biograf, diskotek och sportcenter. Gastronomin är annan upplevelse, som plockat godbitar med tanke på byns läge - mellan Veneto och Trento, som båda är kända för sina matupplevelser.

Möjligheterna för aktiv semester är stora, och det finns även fullt av möjligheter för härlig vandring, utflykter till bergsjöar och klättring som får dig att känna dig i centrum av världen.

Ankomst till San Martino utan bil

Från flygplatserna i Venedig och Treviso avgår det under skidsäsongen transferbussar till destinationen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

search map