Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Villa Phoenix

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta hus ligger mellan Torbole och Riva del Garda, strax intill den lilla småbåtshamnen Porto San Nicol√≥. Eftersom du svänger av från Viale Rovereto har du här ett lugnare läge.

>Du kan promenera till restauranger och barer

Från Villa Phoenix har du promenadavstånd till olika matställen och barer. Huset ligger på en lugnare sidogata där det inte förekommer någon direkt trafik. Sjön har du ett stenkast bort, endast ca 30 meter. Det är här alla samlas under sommarhalvåret för att sola och bada, och här finns både barer och matställen. Cykelvägen som tar dig längs sjön passerar också här. Med andra ord så kan du utan större problem ta dig runt både till fots som på två hjul.

Läs mer om Villa Phoenix

>Du har en bra utgångspunkt

Fördelarna med Villa Phoenix är att du har parkering, att läget är lugnt nära sjön och att du har möjlighet till självhushåll om du känner för det. Dessurom är utgångsläget bra med närhet både till Torbole som till Riva del Garda, samt platser som Malcesine, Bardolino och Limone sul Garda. Att vandra och cykla är mycket populärt och du har bergen bakom dig. I huset finns förutom trädgård med gemensamma uteplatser både cykel och surfförvaring. Tilläggas kan att i Torbole har du utmärkta windsurfingsmöjligheter på grund av vindarna. Känner du för att spea golf har du L'Alto Garda Golf Club endast ca 3,5 km bort.

>Komfortabelt boende

Det finns som sagt endast sex lägenheter på Villa Phoenix vilket kan vara ganska skönt. De är alla i samma enkla men komfortabla stil och har Wi-FI, Sat-TV, pentry med micro, kaffemaskin m.m samt badrum med dusch. Du kan välja en lägenhet med balkong/terrass.

Rummen på Villa Phoenix

Lägenhet m. 1 sovrum

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch. Ca 40 m²

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch. Ca 40 m². Denna lägenhet har balkong.

Lägenhet m. 2 sovrum

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, 2 sovrum med vardera två enkelsängar och badrum med dusch. Ca 50 m²

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, 2 sovrum med vardera två enkelsängar och badrum med dusch. Ca 50 m². Denna lägenhet har antingen balkong/terrass eller trädgård

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map