Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Surf Hotel Pier

Den trevliga staden Limone sul Garda
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta moderna och snyggt inredda hotel är utmärkt för dig, som kommer till Gardasjön för att utöva vattensporter. Hotellet ligger på kustvägen 5 km söder om den trevliga och charmiga staden Riva del Garda, och 5 km norr om bildsköna Limone. Här uppe på den norra delen av Gardasjön är förhållandena nästintill perfekta för vindsurfing, och just hit kommer vindsurfare från hela världen för att visa upp sina kunskaper - ja, det har till och med hållits VM i vindsurfing på Gardasjön.

Ett hotell med bra faciliteter

Hotellet ar reception, parkering (vilket är ett mindre mirakel på dessa kanter), samt en rad faciliteter anpassade till vindsurfare: badbro, varm dusch, förvaringsrum till surfbrädan, surfinstruktör (flera språk) och omklädningsrum. På "stranden" hittar du dessutom en Strandbar där du kan få dig en enkel pastarätt eller en pizza, utan att behöva ta av dig våtdräkten eller badkläderna. Om vinden mojnar, kan du också spendera tiden i hotellet lilla gym, som ligger bredvid strandbaren. Du startar dagen med en god frukost i hotellets restaurang, och här kan du också avnjuta din frukost om kvällen.

Läs mer om Surf Hotel Pier

Det perfekta hotellet för vindsurfare

Hotellet har 34 rum i den moderna huvudbyggnaden, och 9 rum i en äldre villa som ligger nere vid sjön. Vägen åtskiljer den nya och den gamla delen, vilka dock är sammanbundna via en underjordisk tunnel. På sommaren bor många surfare på hotellet, vilket kan medföra en del liv. Väljer du att bo här, ska det vara för att du är intresserad av att surfa, och därmed är del av kulturen. Vi rekommenderar inte detta hotell till familjer på grund av läget vid den trafikerade kustvägen.

Bekväma rum med balkong

Ala rum i den nyare delen av hotellet är utrustade med badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön. I rummet finns också aircondition, wifi, kassaskåp, telefon, satellit-TV, samt balkong med sjöutsikt. Rummen i den äldre villan är mer spartanska - de är dock lika efterfrågade på grund av deras läge nere vid sjön. Bor du i den modernare delen av hotellet, kan du förvänta dig en del stök från trafiken under sommarn.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Poiano

Garda, Veneto

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Hotel Villa Nicolli Romantic Resort

Riva del Garda, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Populärt i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Riva Lake Lodge

Riva del Garda

Berghotel

Sesto

Hotel Gasserhof

Bressanone

search map