Omdömen från Resort Quattro Limoni

 
Resort Quattro Limoni är inte tillgänglig i dagsläget
Resort Quattro Limoni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Resort Quattro Limoni

Läs personliga omdömen av Resort Quattro Limoni som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Resort Quattro Limoni. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fräscht lägenhetshotell med trevlig personal

Boendet var kanon. Nytt och fräscht med bra ytor i lägenheterna och trevlig personal. Balkongerna var också hyfsat stora och man kunde "hälsa" på sina andra medresande på ett glas vin. Poolen och området runt denna verkar välskött och rent. Är man grillsugen finns grillplats m.m. i anslutning till poolen.

Det fanns fri tillgång till mountainbikegarage med cykeltvätt, upphängning och reparationsställ. Fotbollsspel samt pingisbord finns också i garaget.

Personalen väldigt trevlig och hjälpsam. Fick även tips&råd på restauranger som dom även ringde och hjälpte oss att boka. Några av dessa restauranger var riktiga höjdare som vi besökte fler gånger. Ligger dock inte på strandpromenaden i Riva vilket bra restauranger sällan gör var du än kommer. Så lyssna på personalen, det är inga kompisrekommendationer. Och om det skulle vara så så är det isåfall bra kompisar som kan laga käk.

Det är en liten promenad för att komma in till Riva del Gardas strandpromenad men detta såg vi inte som ett problem, snarare rätt skönt. Tar 10-15min promenad att komma till centrum. Det enda skulle vara om man ska storhandla till lägenheten då det är en bit att bära kassar. Har man cykel, hyrbil eller hurtiga medresenärer så löser man det galant.

Negativt: Egentligen inget men hotellet ligger mittemot ett privat boende. Ganska vanligt att man sitter ute på balkongen och tar ett glas vin senare på kvällen. Förhoppningsvis så kanske man pratar också. Detta var inte uppskattat av alla grannar märkte vi vilket jag också kan förstå men något man bör ha i åtanke.
Sen kanske man förväntade sig att någon form av diskprylar skulle finnas även om det är självhushåll. Lägenheterna har diskmaskin men det fanns varken maskindiskmedel, diskmedel, diskborste eller liknande. Så första diskarna innan man varit på affären blev ju med fingrar och rinnande vatten. Vi lämnade kvar sådant som blir över vilket jag tror är vanligt men det kanske åker med när dom städar.

In-Italia har varit väldigt tillmötesgående, svarat snabbt på frågor, skickat påminnelser innan avresa om diverse saker, restips etc. Jättenöjda med dom.

Rekommendationer till andra gäster

Om ni är lite sportintresserade så skulle jag ta en trip till grannbyn Arco. Väldigt många sportbutiker på liten yta, mysig by och via-ferrata på gångavstånd. Finns allsköns sporter att utforska härifrån som canyoing, via-ferrata, klättring, vandring, mountainbike etc.

Ovan sporter finns även att tillgå i Riva del Garda samt naturligtvis windsurfing som är hur stort som helst här. Hyra mountainbike och cykla upp på bergen väster om riva är fantastisk trevligt. En del höjdmeter men cykelvänliga stigar/leder som är väl värt mödan. Man ska ju nerför sen också :)
En trevlig cykeltur var till laga di ledro. En fantastisk sjö på ca 700 höjdmeter. ca 16 grader i det kristallklara vattnet i mitten september med kritvita stenstränder och berg som reser sig runt om. Badar vanligtvis inte i dom temperaturerna men här var jag tvungen. Och efter 5 minuter så var det som vilken simtur som helst så då kan man njuta av den fantastiska utsikten och det kristallklara vattnet hur länge som helst. Hit kan man även åka bil eller mc om man inte gillar att cykla. Rekommenderas!
Kabinbana kan man också åka upp på Monte Baldo. Fint där uppe men mycket turister här så åk dit i god tid innan dom öppnar kabin eller senare på dagen. Cyklar får endast tas med upp innan 10:00.

Resort Quattro Limoni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Resort Quattro Limoni
Tvårumslägenhet med 2+3 sovplatser (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 10 Vuxna
Namn

Trevligt värdpar

Ett fint lägenhetshotell som tyvärr kräver en rejäl promenad när man ska ned till centrum i Riva del Garda eller gå och handla.
Hotellet drivs av ett mycket trevligt par. Välhållet och fräscht men dåligt utrustat kök. Tillkommer också rätt höga extraavgifter för den som vill ha tillgång till trådlöst nätverk, använda tvättmaskin och så vidare.

Resort Quattro Limoni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Resort Quattro Limoni
Tvårumslägenhet med 2+3 sovplatser (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerade bra men var alldeles för dyr.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Bra pool men inte så stor. Mest lämpad för mindre barn.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Lena med familj från Vendelsö i Sverige bodde på Resort Quattro Limoni i Riva del Garda från den 9. till den 16. juli 2011.

Vi är jättenöjda med Quattro Limoni. Ägarinnan var jätte trevlig och hjälpsam. Boendet välutrustat och låg bra till med gångavstånd till strandpromenaden och affärer. Det finns även mycket att göra runtomkring. Tror absolut att vi kommer återvända ett annat år!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 5 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map