Semesterbostad i Riva del Garda vid Gardasjön

Resort Quattro Limoni

 
Resort Quattro Limoni är inte tillgänglig i dagsläget
Resort Quattro Limoni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Resort Quattro Limoni är ett helt nytt semestercenter som ligger fint och solrikt ca. 800 meter från sjön och stranden i Riva del Garda. I närheten finns det affärer och restauranger.

Slappa vid vid poolen

Resort Quattro Limoni har en stor solterrass där man kan njuta av sin frukost eller middag. På terrassen finns det även en pool och solstolar. Det finns dessutom garage, rum för bevaring av sportsutrustning och gemensam tvättmaskin.

Läs mer om Resort Quattro Limoni

Lägenheter med balkong eller terrass

De totalt 15 lägenheterna har balkong eller terrass, aircondition (i högsäsongen), satellit-tv, tillgång till internet, strykbräda, säkerhetsbox och hårtork.

Tvårumslägenhet för 4 personer (med balkong eller terrass):
- Lägenheten består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå (med brödrost, micro, kaffemaskin och vattenkokare)samt dubbelbäddsoffa eller två enkel bäddsoffor, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Mot betalning av tillägg kan man få en extra säng för barn till och med 12 år.

Dölj texten
 
 
search map