Semesterbostad i Riva del Garda vid Gardasjön

Residenza Le Due Torri

Välutrustat kök Två enkelsängar på ett loft Lounge och barområde
 
Residenza Le Due Torri är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Le Due Torri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det familjevänliga Residenza Le Due Torri är inbjudande. Stället är nybyggt (2010) och man har lagt stor vikt vid arkitekturen och en snygg och stilren inredning. Bland övriga faciliteter utmärker sig den sköna poolen, barnpool och inte minst härliga lägenheter med separat kök och två privata uteplatser mot olika vädersträck.

Flera faciliteter

Utomhus områdena är anmärkningsvärda. Poolen är 8 x 18 meter och är ramad in av solstolar och parasoller. Dessutom finns det en jacuzzi som även fungerar som barnpool när bubblorna inte är igång. Av andra utomhus faciliteter kan vi nämna parkering, tennis, bordtennis, lekplats, cykeluthyrning (mountainbikes) och grillplats. Vidare finns det omklädningsrum och bastu i förbindelse med poolen samt gemensamt tvätteri. Som granne har man ett stort gym / fitnesscenter som kan användas mot tillägg.

Läs mer om Residenza Le Due Torri

Matställe på gångavstånd

Le Due Torri ligger i ett lugnt och fridfullt hörn i utkanten av Riva del Garda i riktning mot staden Arco. Avstånden till Riva centrum och Gardasjön är smått 3 km medan den lilla landsbyn Varone med sitt kända vattenfall ligger endast ca. 400 meter bort. Dessutom finns det inköpsmöjligheter och matställe på gångavstånd - ca. 100 meter.

Inomhus finner man ljusa nyanser och gemensamma område som reception, internetpoint och bar.

Tvårumslägenhet Suite för 2+2 personer med terrass
- Det finns 7 lägenheter av denna typ som mäter ca. 45 m². De är ljusa med tilltalande inredning och har två uteplatser, en möblerad terrass mot poolen och en extra balkong mot andra sidan (man har utsikt mot bergen och landskapet från båda uteplatserna). Lägenheterna består separat kök (med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, spis med 2 / 4 kokplattor), sovrum med direkt utgång till terrass, uppehållsrum med bäddsoffa och direkt utgång till terrass samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Alla lägenheter är utrustade med aircondition, förvaringsbox, telefon, wi-fi och LCD-TV (satellit-kanaler). Det finns även hiss i byggnaden.

Tvårumslägenhet Suite för 5 personer med terrass
- Det finns 4 lägenheter av denna typ som mäter ca. 60 m². De är ljusa med tilltalande inredning och har två uteplatser, en möblerad terrass mot poolen och en extra balkong mot andra sidan (man har utsik mot bergen och landskapet från båda uteplatserna). Lägenheterna består separat kök (med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, spis med 2 / 4 kokplattor), sovrum med direkt utgång till terrass, uppehållsrum med en bäddsoffa och direkt utgång till terrass samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Dessa lägenheter har dessutom ett loft med två enkelsängar (som kan sättas ihop till en dubbelsäng), som ligger en trappa upp från uppehållsrummet . Alla lägenheter är utrustade med aircondition, förvaringsbox, telefon, Wi-Fi och LCD-TV (satellit-kanaler). Det finns även hiss i byggnaden.

Dölj texten
 
 
search map