Omdömen från Residence Monica

 
Residence Monica är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Monica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Monica

Läs personliga omdömen av Residence Monica som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Monica. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint budgethotell

Tyst och ren hotell som levererar vad som utlovats. Bra läge.
Köp av linnepaket som inte gav möjlighet att byta handdukar under veckan, drar det ner.
Poolen blev bara rensas en gång i veckan, det inbjuder inte till att simma.

Gardasjön som semester-destination

Första besök i Italien, men definitivt inte sista gången.
Du känner dig inte ständigt lurad som i Grekland.
Saker fungerar och rengöringsnivå i städer Danmark kunde lära från. Vare sig det gäller bara till norra Italien Tiden får utvisa

Residence Monica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Monica
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Frie rammer

Residence Monica var fantastiskt bra ställe för 4 familjemedlemmars delade semester. Båda lägenheterna och särskilt utomhus var precis vad vi ville ha. Även om ingen cyklade på morgonen då simmade andra, medan andra sov länge. Senare fanns tennisturneringar , volleyboll spel och sola gemensamt middag på en av de stora takterrasser.
Lägenheterna är spartanskt möblerade och utrustade - men vi informerades .

Gardasjön som semester-destination

Residence Monica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Monica
Trerumslägenhet med 5 sovplatser (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Monica

Residence Monica är en lite slitet lägenhetskomplex , men har vad som krävs för att få en super och aktiv semester. Bäddsoffan i vardagsrummet är inte idealiskt att sova på, om du har problem med ryggen, så det rekommenderas att ta ett substrat med om du har att sova på bäddsoffan . Personalen är vänlig och välkomnande. Cykel källare är super bra för säkerhet och lagring av cykeln. Pool, fotbollsplan och tennisbana fungerar perfekt. Vi satte upp volleybollnät, som var okej med personalen.

Residence Monica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Monica
Trerumslägenhet Attic med 5 sovplatser (med terrass)

Bäddsoffan var inte skön att sova på
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det finns tillgång till internet i lobbyn, men det är mycket långsam
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevlig semester

Monica är fint, allt funkar, har varit där i 4 år, och inte för sista gången. Rart värdpar och dotter.

Residence Monica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Monica
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ok utan att vara allt för snobbigt

Köket och inventarierna behöver uppdateras.
Kokplattan var trasig, det fanns inga grytskedar och grytorna och stekpannorna var så gamla och slitna, att man nästan inte kunde använda dem.
Vi insamlade alla fel och gav dem vidare och bad dem om att rätta upp på detta efter vi rest, och vi beslöt oss för att äta ute resten av semestern...

Som "övernattningshotell" kan det varmt rekommenderas pga av pris och läget.

Rekommendationer till andra gäster

Gåturen upp till Bastione(borgen som kan ses från nästan hela stan) och har man bra ben, kan man fortsätta upp till Sct Barbara kapellet längre upp på berget (det är en brant och besvärlig väg, men är utsikten värd. Kom ihåg att ta med drickevaror)

Ta båten in till Limone, det är en vacker och spännande stad.

Besök sjöarna Ledro och /eller Tenno.

Residence Monica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Monica
Trerumslägenhet med 5 sovplatser (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Extremt långsamt, så hellre en snabbare tillgång som man skall betala för.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Bra stor pool, men iskallt. överväg kanske solenerig till uppvärmning.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra ställe till bra pris

Bra ställe till bra pris, bra städat men lite spartanskt kök. Kunde med fördel funnits en spis och vattenkokare.

Residence Monica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Monica
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Monica

Residence Monica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Monica
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt stor pool

Hotellet och lägenheterna är ok - det är gammalt men fint och rent. Det är kort avstånd till Gardasjön. Poolen och den trevliga personalen drar upp betyget.

Residence Monica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Monica
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester 2013

Vi hade en fantastisk semester till Italien, och är nöjda med turen från start till slut.

Rekommendationer till andra gäster

En vandingstur på Monte Brione bör man tillåta sig när man besöker Riva del Garda, liksom ett besök på resturang Al Porto i Torbole och promenadturen därtill är värd att komma ihåg.

Residence Monica
Rent och fint, Rent och fint

Lägenhet äldre och lite sliten, men rent och fint överallt.
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Ingen välkomst. Fick bara nycklarna och ingen info om något annat, t.ex. var man kunde hitta tvättmaskinen, när huvuddörren låstes m.m. Är van vid att bli informerade om detta utan att behöva fråga.
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Monica
Trerumslägenhet med 5 sovplatser (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Endast tillgång vid lobbyn. Hade förväntat oss täckning i lägenheten.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint läge - men något sliten egendom.

Upplevelsen av Residence Monica var lite blandad. Värdfamiljen är i och för sig väldigt rara, men verkar emellanåt frånvarande och stressade, och svåra att komma i kontakt med. Poolen är stor och härlig och trädgården är också fin. Själva huset är däremot väldigt slitet - färg saknas på sina ställen, och lägenheterna präglas av att ha använt i många år. Vi var lyckligtvis endast 3 personer i lägenheten, för överslafen i våningssängen hade troligen inte kunnat bära en person. Hyllan i kylskåpet var knäckt och någon hade försökt att sätta den på plats, dock inte tillräckligt, vilket ledde till glasskärsår och läsk överallt, då vi inte uppmärksammade detta... och frysen hade också sina defekter. Internet fungerade som så att man fick vända sig till receptionen och fick där tillgång till internet, 4 timmar i taget. Det innebar ju också att man inte kunde få internet när receptionen var stängd. Därutöver var förbindelsen mycket ringa och långsam. Allt i allt tycker jag, att tre stjärnor är lite rikligt för detta ställe.
Läget är i gengäld okej: 300-400 meter till sjö och strand och utmärkt promenadavstånd till såväl centrum i Riva som till Torbole.

Rekommendationer till andra gäster

Man bör unna sig en glassdessert eller två på glassbaren några hundra meter bort: det kostar 7-8 euro, men är de mest fantastiska och största anrättningarna, man kan tänka sig - MUMS!
Om man inte är rädd för att köra i berg, kan det rekommenderas att köra till Ledro-sjön, fortsätta till Idrosjön, och så vid staden Idro ta vägen upp till Valvestino och sist Gargnano vid Gardasjön, samt tillbaka till Riva därifrån. Det är en fantastiskt vacker tur, men det är bergsvägar! Samma möjlighet är det att köra förbi Limone och upp till Tignale och returnera till Limone via Tremosine - också små bergsvägar med en fantastisk utsikt och vacker natur.

In-Italias kommentar

Tack så mycket för er recension. Vi är ledsna att höra att ni har upplevt lägenheten på Residence Monica som sliten. Vi kommer av denna anledning att planera in ett besök på stället för att kontrollera standarden. Mvh, Johanna, In-Italia

Residence Monica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Monica
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 
search map