Semesterbostad i Riva del Garda vid Gardasjön

Residence Monica

 
Residence Monica är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Monica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Monica ligger i utkanten av Riva del Garda i gröna omgivningar ca. 1 km från centrum, men endast 300 meter från barer, butiker, restauranger och sjöstranden. Lägenheterna är från mitten av 80-talet men blev renoverade 2001.

Faciliteter för alla

Residenset erbjuder bar, reception med tillgång till internet, hall, TV-rum, spelrum, hiss, stor trädgård och en mycket stor pool (öppen mellan 9-13 och 15-20). Dessutom finns det sportaktiviteter i form av tennis, fotboll, basket, volleyboll och en lekplats för de små. Parkering finns att tillgå. För cykelentusiaster som har med sig mountainbikes finns förråd för att förvara cyklarna, har man inte med en cykel så kan man hyra en här. I trädgården är det möjligt att grilla och från alla lägenheter har man en fin utsikt över dalen.

Läs mer om Residence Monica

Lägenheterna

Lägenheterna på Residence Monica har det gemensamt att de har en 60-tals inredning med låga soffor, korkdetaljer på väggarna och en blandning av äldre och modernare möbler. Bland våningsängarna i barnrummen är av nyare slag. Det ska dock noteras att det rör sig om bra våningsängar där även vuxna kan sova behagligt.

Lägenheterna på Residence Monica

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna är på ca. 50 m². De består av uppehålls- och matrum med bäddsoffa och kokvrå med fyra kokplattor, kylskåp, satelit-TV. Vidare finns det badrum och två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med enkelsäng) samt balkong.

Trerumslägenhet med 5 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna är på ca. 50 m². De består av uppehålls- och matrum med en dubbel bäddsoffa, litet kök med fyra kokplattor, kylskåp, satelit-TV samt en stor eller två mindre balkonger. Vidare finns det badrum och två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med enkelsäng).

Trerumslägenhet Attic med 5 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är på ca. 55 m². De består av uppehålls- och matrum med dubbel bäddsoffa, litet kök med fyra kokplattor, kylskåp, satelit-TV . Vidare finns det badrum med toalett och dusch och två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med enkelsäng). Lägenheten ligger på 5:e våningen och har en stor balkong på ca. 50 m².

Dölj texten
 
 
search map