Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Hotel Villa Nicolli Romantic Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Byggnaden som har anor från 1600-talet, var ursprungligen en stor ugn där man tillverkade tegelstenar som man använde till att bygga hus runt om i Riva. Efter andra världskriget blev det först ett privat lanthus, sedermera ett litet pensionat för att tillslut bli ett 4-stjärnigt hotell. Atmosfären är beghaglig och det faktumet att det idag finns vackra valv kvar med det gamla teglet, det som en gång var stallet och cantinan ger den genuina känslan en extra skjuts.

Var aktiv eller bara koppla av

Hotel Villa Nicolli Romantic Resort har ett lugnt och behagligt läge i utkanten av den charmerande lilla staden Riva del Garda, där du har ett bra utbud av trevliga uterserveringar, restauranger och butiker. Med bergen och fälten bakom dig och sjön framför dig har du många goda möjligheter till en aktiv semester. Du kan vandra, trekka, surfa eller bara koppla av på stadens strand eller i hotellets lummiga trädgård. Och du behöver inte gå långt för att äta bra eftersom man månar om din trivsel på hotellet, vilket även gäller mat och dricka. Skulle du ha speciella önskemål som vegan, vegetariskt eller glutenfritt, meddela bara i god tid före din ankomst.

Bo med en ”på landet” känsla

Eftersom hotellet ligger i utkanten av Riva del Garda får du lite av en ”bo på landet” känsla även om det endast tar ca 10 min att promenera in till stadens historiska centrum. I trädgården finns ett fint poolområde där sköna solstolar, tillsammans med bord och stolar, står utplacerade och där du kan koppla av med svalkande drycker och en bra bok. Till villan hör även en SPA avdelning, som anses vara en av stadens största och bästa. Här kan du njuta av olika behandlingar eller bara koppla av och flyta runt i den sköna inomhuspoolen, varje dag mellan kl 10-19. Även yngre gäster är -välkomna (du måste dock vara 18 år fyllda för att få tillträde till SPA-avdelningen) och förutom barnpoolen har de en liten lekplats att vara på.

Rummen är i traditionell stil

Det finns totalt 61 rum och vi har olika rumstyper som du kan välja mellan. Rummen kan antingen ligga i huvudbyggnaden eller i annexet som ligger ca 10 m bort. Dubbelrum (romantic) har balkong med utsikt mot poolen eller vinodlingarna. Juniorsuite har balkong med utsikt mot poolen eller vinodlingarna. Suite har balkong och två separata rum som skiljs av en skjutdörr. De flesta rumstyper kan ta en extrasäng och har alla samma faciliteter som aircondition, Sat-TV, telefon, förvaringsbox, Wi-Fi, minikyl, hårtork. Juniorsuiten och Suiten har dessutom badrock och badtofflor på rummet.

Läs mer om Hotel Villa Nicolli Romantic Resort

Läs om rummen på Hotel Villa Nicolli Romantic Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map