Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Hotel Portici - Romantik & Wellness

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta hotell passar dig ypperligt som vill bo i Riva del Garda's gamla del, med sina charmiga gränder och vackra torg. På ca två minuter, till fots, når du Piazza III Novembre som ligger ut mot vattnet. Här är det mysigt att sitta på en av uteserveringarna och betrakta folklivet, de vackra byggnaderna och de vackra kontrasterna Gardasjön bjuder på.

Litet och med intim atmosfär

Vad som är bra med Hotel Portici - Romantik & Wellness, förutom läget, är att hotellet känns litet och intimt med sina 55 rum och detta beror delvis på att rummen är fördelade i två hus, som sitter samman. Till hotellet hör en restaurang där du både äter och dricker gott i mysig miljö, under hotellets fina arkad. Och skulle du vilja ta en fördrink eller en nattfösare, innan du kryper till sängs, har du flera trevliga barer och uteserveringar endast ett stenkast bort.

Härifrån har du en bra utgångspunkt

I Riva del Garda råder en skön semesterstämning och är en stad som passar dig som vill ha ett lite större utbud än flera av grannorterna. Många som väljer att bo i Riva del Garda tycker om att utforska området, vandra och trekka. För dig som tycker om att ta dig runt med cykel, men inte har med din egen, finns det citybikes att låna på hotellet utan extra kostnad och efter tillgänglighet. För dig som har egen cykel med och som vill ha mer avancerade rutter hör med receptionen som ger dig tips och råd samt kartor på olika cykelleder, och vandringsleder så klart.

Du som behöver koppla av lite extra kan besöka hotellets lilla Wellness som heter Ninfea. Här kan du förutom ta en runda i gymmet, basta och slappa samt beställa olika typer av massage och behandlingar. Det finns allmän parkering runt om i Riva del Garda, men hotellet kan erbjuda garage, mot avgift och efter tillgänlighet.

Läs mer om Hotel Portici - Romantik & Wellness

Du bor i komfortabla rum

De 55 rummen håller bra standard och är fördelade i två olika byggnader vilket du knappt märker av då de ligger i anslutning till varandra och är sammanbyggda. Rummen är utrustrade med aircondition, Wi-Fi, Sat-Tv, minikyl, telefon, kassafack, badrum med dusch, hårtork och stor handduk till Wellnessavdelningen.

Läs om rummen på Hotel Portici - Romantik & Wellness

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map