Omdömen från Hotel Luise

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Luise

Läs personliga omdömen av Hotel Luise som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Luise. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Ett hotell med hög standard i avslappnad atmosfär

Mycket fräscht hotell. Var där där på cykelsemester och mitt ”bike room” gjorde pricken över I:et. Mycket centralt med nära tillgång till allt. Kort promenad till sjön, nära cykelföretag mm. Otroligt service-minded personal. Enda förbättringsförslaget jag kommer på är ett bättre cykelrum.

Gardasjön som semester-destination

Var där på cykelsemester och hyrde cykel av Garda on bike. Ett cykelföretag som både hyrde ut cyklar och hjälpte mig med kartor och tur-förslag. Gick även att cykla med på deras anordnade turer som fanns med varierande svårighetsgrad. Kanske mest för vältränade cyklister till tävlingscyklister.

Min bästa resturang hittade jag längs vägen under en cykeltur, ”agri chiosco agli ulivi” nära Dro. Rekommenderas VARMT. Ett annat smultronställe var frukthandeln jag också passerade under en cykeltur, ”Maso giare” nära Arco, helt fantastiskt bemötande, underbara äppeljuicer och färsk frukt.

Hotel Luise
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Luise
Dubbelrum (standard)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map