Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Hotel Luise

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lång erfarenhet och proffsigt bemötande

Det hela började redan år 1959 med familjen Bertolini då Rino öppnade hotellet tillsammans med sin fru Eugenia, och då endast med 30 rum. Eugenia's kokkonster blev vida kända och hon var länge en referenspunkt för hela området runt Gardasjön. Vad som är extra trevligt är att hotellet än i dag lägger stor vikt på hur både mat och dryck smakar och serveras, något du säkert kommer att lägga märke till, för även om de alltid är noga med att hänga med dagens utveckling där det gäller att ligga i framkant så håller de starkt på sina traditioner.

Endast det bästa inom färska råvaror

Familjen Bertolini, då med sonen Alberto och hans fru i spetsen, leder som sagt än idag hotellet och dess kök, och lägger stor vikt på kulinariska upplevelser, baserade på de bästa lokala produkterna som går att finna, såsom lokala ostar, fisk från Gardasjön och hemlagad glass. Frukostbuffén är också fantastiskt och det som dukas fram är hembakat bröd och kakor, kaffe i olika varianter, juicer, färsk frukt, yoghurt, ostar, ägg, omeletter och mycket annat smått och gott. Allt för att du ska få en så god start på dagen som möjligt. Det är i hotellets restaurang "Millelire" som frukost serveras mellan kl. 07.00-10.30 samt middag mellan kl. 19.00-21.00. Har du speciella önskemål gällande mat som t.ex. intolerans eller om du inte äter kött är det bara att säga till i god tid innan så gör de sitt bästa för att komma dig tillmötes. För dig som tycker om vin finns här en vinbar som håller öppet mellan kl. 16.00-23.00.

Läs mer om Hotel Luise

Modern,inredning, hög komfort och fint poolområde

Hotellets inredningen är modern, där konst, design samt teknologi kombineras med en skön vintage touch. Detta bidrar till den behagliga atmosfär som råder och vi är ganska säkra på att du kommer att njuta av ditt besök här. Andra faciliteter som bidrar till trivseln är att du har Wi-Fi överallt på hotellet, och att det är lätt att parkera bilen då hotellet har en stor tillhörande parkering.

Du har den fina lobbyn strax innanför entrédörren och en trappa leder dig ner till baren och vidare ut till hotellets baksida där du har terrass, trädgård och pool. Runt det fina poolområdet och strax intill finns både solstolar och parasoll utplacerade så att du kan njuta av de varma sköna sommardagarna. När det är dags för förfriskningar kan du bege dig till baren som även kan erbjuda lättare måltider mellan kl. 13.00-17.00.

Du kan promenera till centrum

Hotel Luise ligger ca tio minuter till fots (ca 800 m) från det gamla centrumet av Riva del Garda, den nordligaste staden vid Gardasjön, och den näst största av alla städerna vid sjön. Riva del Garda är omgiven av bergssluttningar åt alla håll, och var en del av Österrike fram tills 1918, och om du tar en tur i området för att se dig omkring, kommer du att märka att några av gatorna och arkitekturen inte ser ut som det typiska Italien. Staden har ett bra utbud när det gäller både shopping som matställen och här kan du strosa runt på snirkliga gator och slappna av på torgen vid hamnen. Stadens största sjöområde består av en park, en hamn och en strand. Den norra delen av Gardasjön är populär bland vindsurfare, och i Riva kan du också hyra en båt.

Slappna av på stranden, eller utforska bergen med cykel

Du kan också slappna av på den långsträckta stranden och sola eller bara ta ett dopp. Om du hellre vill gå en promenad, finns det rik möjlighet för att både ta den lättare vägen på stadens gator och torg, eller också gå längre, mer utmanande vandringsrutter som bjuder på panoramautsikter från bergen runt Riva.

Tycker du hellre om att cykla rekommenderar vi att du tar med dig en cykel på semestern, alternativt kan du låna en mountainbike på hotellet (efter tillgänglighet), då en cykeltur i bergen är en upplevelse du sent kommer att glömma. Här månar de om cyklisterna och det finns både verkstad och förvaringsrum för din cykel. Dessutom kan du få veckoprogram för cykling med instruktör från Gardonebike.

Smakfullt inredda rum

Hotellets 67 rum är dekorerade med en vintage touch. Det finns olika typer av rum att välja emellan.
Alla rum har aircondition (maj-sept), minibar, Sat-TV, kassaskåp,Wi-Fi, vattenkokare för te/kaffe samt badrum med dusch och hårfön. Rummen är vackert inredda i minimalistisk stil - det saknas dock inte trevnad och komfort.

Obs. Du bör vara uppmärksam på, att hotellet ligger ut mot en trafikerad väg men alla rum är ljudisolerade, och inget trafikstök hörs om natten, inte heller i de rum som ligger ut mot vägen. Däremot om du får ett rum med balkong och befinner dig på denna kommer du att märka trafiken utanför då vägen är den som förbinder Torbole med Riva del Garda.

Läs om rummen på Hotel Luise

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map