Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Hotel Centrale

Hotel Centrale är den rosafärgade byggnaden i mitten med de gröna fönsterluckorna Reception Restaurangen Restaurangen
 
Hotel Centrale är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Centrale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här mitt i den historiska och stämningsfulla staden Riva del Garda pryder hotellet det centrala (där av namnet) torget Piazza III Novembre med en enastående utsikt över Gardasjön. Du ska inte gå långt till en restaurang då hotellet har sin egen - och den är populär.

Du bor rakt ut till sjöpromenaden

Den fina rosafärgade byggnaden med ljusgröna fönsterluckorna är från år 1375. Stilen är venetiansk och placeringen är utmärkt i förhållande till sjöpromenader, shopping, restauranger, lustbåtshamnen och båtturer på sjön. Det finns hiss och även parkeringsmöjligheterna är goda då man kan parkera på hotellets närliggande residence Englovacanze (ca. 300 m bort - ca. 10 euro/dag) - alternativ offentliga parkeringsplatser ifall man vill parkera närmare.

Läs mer om Hotel Centrale

Populär restaurang

Hotellet har en stor och ytterst familjär restaurang på bottenvåningen med många sittplatser både ute och inne. Här är livlig och trevlig stämning som framför allt den vänliga personalen och den alltid leende restaurang-chefen bidrar till.

Dubbelrum med/utan sjöutsikt
- Hotellet har nästan 70 rum som fördelar sig på fyra våningar varav de flesta av sjöutsikt. De rosafärgade rummen har alla sat-TV (lcd), aircondition, förvaringsbox, heltäckningsmattor och badrum med toalett, hårtork och dusch. Många rum har plats för både en och / eller två extra sängar. Det finns endast internet wi-fi i de gemensamma utrymme (restaurangen och receptionen).

Dölj texten
 
 
search map