Omdömen från Hotel Canarino

 
Hotel Canarino är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Canarino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Canarino

Läs personliga omdömen av Hotel Canarino som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Canarino. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Canarino

Hotel Canarino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Canarino
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Martin och fru från Mora i Sverige bodde på Hotel Canarino i Riva del Garda från den 30. september till den 4. oktober 2011.

Vi uppskattade er hemsida och vi älskade Riva del Garda. Det enda vi inte var helt nöjda med var hotellet där rummets standard var mindre bra. För skojs skull så tittade vi på två andra hotell som bara kostade någon hundralapp mer för 4 nätter så det kommer vi ta nästa gång. Vi valde helt enkelt ett för enkelt och billigt hotell.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Ann-Christin med sällskap från Haninge i Sverige bodde på Hotel Canarino i Riva del Garda från den 30. juli till den 3. augusti 2007.

Hej, Riva med omnejd, sjön och bergen, är imponerande och vackert! Hotellet där var lite enklare, inte riktigt lika bra frukost, men rent och trevligt bemötande.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Garden Good Life

Ledrosjön, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

search map