Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Hotel Benacus

 
Hotel Benacus är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Benacus är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Benacus ligger på en lugn och solig utsiktsplats mellan Riva del Garda och Torbole.

Hotellet är omgivet av en frodig trädgård med olivträd var det finns en pool med solstolar och paviljonger. Att sola på hotellets terrass är som upplagt vid uppehållet på hotellet, men för dem som vill göra något mer kan vi upplysa om att det inte är långt från Riva del Gardas trevliga centrum som man når antigen via huvudvägen (ev. med buss) eller på vägen som går längst sjön och som för en från hamnen till det som många detraktar som Gardasjöns vackraste torg i Riva.

Läs mer om Hotel Benacus

På hotellet finns reception, restaurang, parkering och mountainbike-depå om du skulle ha med en sådan. Hotellets restaurang serverar frukost på buffè med ett stor urval av färska varor. Om man önskar kan man även äta middag på hotellet var det varje kväll bjuds på olika menyer samt en salladsbuffè. I närheten finns dock månmga restauranger som passar alla.

Hotellets rum är enkelt inredda. De har alla aircondition, safetybox, satellit-tv, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Mot beställning kan man få rum med sjöutsikt och balkong. Rummen av typen Brione vänder mot bergen, rummen av typ Riva har sjöutsikt och rummen av typ Garda har balkong och sjöutsikt. De har alla möjlighet till endast en extra säng.

Dölj texten
 
 
search map