Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Hotel Bellariva

 
Hotel Bellariva är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Bellariva är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Bellariva ligger i ett fint grönt parkområde precis nere vid Gardasjön, och med endast ca. 10 minuters promenad till centrum av Riva. Det är ett riktigt trevligt hotell med en trevlig atmosfär och med ett perfekt lägevid slutet av en stängd väg.

Den stora parken är offentlig och förbunden med en fin strand, och under sommarperioden är området fullt av soldyrkare och badande människor, som samtidigt njuter av att se alla hundratals vindsurfare som blåser förbi.

Läs mer om Hotel Bellariva

Hotellet har parkering, en liten reception, hiss, en utomhus jacuzzi samt bar och en stor restaurang / pizzeria mot sjön, som också har utomhus servering (öppen även för gäster utifrån).

Rummen är inte så stora, men fina och nyrenoverade sedan 2004. De har alla telefon, satellit-TV, minibar, säkerhetsbox, aircondition och badrum med dusch, hårfön och toalett. De flesta har balkong eller terrass med eller utan sjöutsikt.

Dölj texten
 
 
search map