Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Hotel Antico Borgo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Som sagt du kan knappt bo mer centralt där stadens romantiska centrum ligger framför dina fötter. På hotellet blir du väl omhändertagen och här finns en bar där du kan koppla av efter dagens händelser.

Ge dig ut på äventyr

Det finns mycket att se och uppleva här uppe vid Gardasjöns norra del. Området lämpar sig bra till dig som tycker om att vandra, klättra och cykla. Även windsurfare älskare att vara här då det utanför Torbole blåser fina vindar. Du har även en bra utgångspunkt att besöka de charmiga små orterna Limone sul Garda, Malcesine och Bardolino.

För sol och bad kan du stanna kvar i Riva del Garda och till stadens "strand" är det ca en kilometer. Riva's strand är mycket populär och stämningen här brukar vara på topp. När det är dags för lite förfriskningar eller lunch har du möjlighet till detta inom lagom gångavstånd.

Läs mer om Hotel Antico Borgo

...eller koppla av på terrassen

Väl tillbaka på hotellet kan du välja att strosa runt bland stadens trånga gränder och slå dig ner på en av de många uteserveringar som finns. Alternativt kan du stanna kvar på hotellet där du slår dig ner på terrassen med något gott att dricka innan det blivit dags för middag. Uppe på terrassen har du en fin utsikt över dina omgivningar och här finns det ett par fitness maskiner samt gott om sittplatser i loungemöbler, bord och stolar. Middagen kan du antingen välja att äta utanför hotellets väggar eller på själva hotellet.

Vi vill uppmärksamma dig om att hotellet inte har någon egen parkering men att det finns en allmän nere vid vattnet och att det finns ett stort garage tillhörande staden endast ca 350 meter bort.

Rum för upp till 4 personer

På hotellet finns det 61 rum som alla är inredda i samma stil, med behaglig färgsättning. Du kan välja mellan dubbelrum för två eller fyra personer (då är extrabäddarna i våningssäng). De är alla utrustade med aircondition, Sat-Tv, kassafack, minibar och badrum med hårtork. Wi-Fi har du i de gemensamma utrymmena.

Rummen på Hotel Antico Borgo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Garda Sporting Club Hotel

Riva del Garda, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Villa Nicolli Romantic Resort

Riva del Garda, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Boffenigo Small and Beautiful Hotel

Costermano del Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Bonapace

Madonna di Campiglio

Surf Hotel Pier

Riva del Garda

search map