Omdömen från Hotel Ancora

 
Hotel Ancora är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ancora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Ancora

Läs personliga omdömen av Hotel Ancora som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ancora. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Walter och Irene från Märsta i Sverige bodde på Hotel Ancora i Riva del Garda från den 9. till den 10. juli 2012.

Resan gick alldeles utmärkt, vi fick lite ändrade planer och åkte till Garda redan på lördagen istället för måndagen, och det gick att byta dag utan några som helst problem. Vägbeskrivningen fungerade jättebra och vi fick väldigt riklig och bra information iförväg och även mail med påminnelse, så vi är jättenöjda!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map